Arslan_ummu 2 gün gecikmem var aynen dediğin gibi benimde belim kasıklarım aynı sanki her an olacak gibiyim
Mommya Fafali Ayy maşallahh maşallah yeni gördümmm 🥰 Allah hayırlı evlat etsinn sağlıkla sıhhatle gelsinn
mrserdogan12_ Fafali banada dua edermisin bizde 4 yıldır istiyoruz rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Fafali mrserdogan12_ rabbim hayırlısıyla imtihanınızı kolaylaştırsın ben bu ay tüp bebege gidecektim randevum vardı eğer esinizdeyse problemi mutlaka sülük attirsın
Ecem0707 Fafali hayırlı olsun Allahım sağ Salim kucağınızıda almayı da nasip etsin inşallah bizede dua edin lütfen 🥺
Fafali Amin amin inşallah Allah razı olsun hepinizden rabbim isteyen herkese en kolayından bu sevinci yaşatsın
Mutluannebebek Fafali Hayırlı olsun inşallah çok sevindim sizin adınıza darısı bizlere olsun adet gününüz gecikmiş miydi
Fafali Evet dün du adet günüm bugün bayram temizliğine baslicaktim bu ayda tüp bebek randevumuz vardı içime digdu dedim ağır kaldirmiyayim bı test yapayım yaptım böyle çıktı
Mutluannebebek Fafali Ne güzel ne mutlu size coşkulu bir bayram olacak inşallah Rabbim isteyen herkese versin bizlere de dua edin 🙏
Fafali Mutluannebebek amin amin rabbim kendi bünyesinden en kolayından nasip etsin imtihanınızı kolaylaştırsın inşallah duam sizlerle ben yıllarca dua istedim artık nasip ben dua edicem inşallah inanamıyorum halen daha