Baklava Mrry yok ya dur ne dogurmasi😅 dun temizlige giriştik.bu gun devam simdi basliycam geceye kadar ne yapabilirsek artik 😊 Sonra hafta ici geriye kalan ivir ziviri hallederim 😊 Senin randevu ne zaman bi daha
Mrry Baklava çok yorma kendini canım ağır falan kaldırma ben yarın bidaha temizlik yapcam😂😂doktor bi hafta sonra gel dedi çarşamba bir hafta oluyo da hiç gidesim yok
Baklava Mrry yorulmadan olmuyo 😅 Heryeri döktum saçtım 😅 daha toplamadim 😅 Merak ediyorum senin usagin keyfi ne zaman gelicek 😊 nişani onceden gonderdi de daha keyfi gelmiyo demek ki 😊
Esrayilmaz Mrry canim bende 36 haftadayim 36+2 vajinada batma hissi kramp ceklinde agrilar ara ara oluyor ama leke filan gelmedi senin nisanin gelmis erken degil mi korktum bak simdi ben ?
Mrry Esrayilmaz benim de 36 da geldi nişanım ama daha doğum olmadı 38 deyim hemen olucak diye bişey yok bazen iki saat bazen iki hafta sürüyo beni w iki hafta oldu olmadı doğum korkma nişanın falan gelmediyse zaten 37.haftfasın erken değil doğum için
Baklava Mrry persemve gel dedi de gitmiycem.islerim var.c.tesiyi beklesin😎 uşakda beklesin oda beklesin 😏 Hic sanmiyorum subata kadar gelcegini 😏