Mrry Vethekelif evde dalga konusu olduk bu oğluşla evdeki erkek kuşun bile doğr a ihtimali senden daha yüksek diyorlar artık😂😂😂
Vethekelif Mrry hahahaha vakti zamanı gelmemiş demekki daha ne diyeyim bakalım önce hangimizinki gelecek
Reyhankarabiber Mrry dün yine bel ağrılarım yalancı sancılarım oldu bi ümitlendim ama yine yok yine yok 😞😞
Reyhankarabiber Mrry taaa perşembe günü 😕 o zamana kadar da gelmezse artık ya suni sancı için ya da sezeryan için gün verck galiba 😑
Mrry Reyhankarabiber inşallah gelir o zamana ya allah büyük bekletmesin daha sağlıkla gelsin de benimkide poposuyla midemi mahvetti bide bu çıktı
marwey Kızlar bende 40+4 teyim. Dun sabah nisanım geldi. Gün içinde nisanin devamı geldi. İçim rahat etsin diye aksam dr.gittik . Çatı muayenesi yaptilar. Acilmam yoktu. Sancida yoktu. Gece sabaha kadar alt karin bölgem de adet sancıları geldi gitti. Bende kızımı bekliyorum. Tahmini doğum tarihi 10 ocakti. Hala doğumdan eser yok. Yarin sabah tekrar kontrole gideceğim. 41.haftaya kadar doğum olmazsa suni sancı ile başlaticaz demişti dr. Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin. Çok dua ediyorum. Hayırlısı ile gelsin bebislerimiz.
Mrry marwey inşallah hemen açılman olur suniye gerek kalmadan canım rabbim kurtarsın bir avazda seni de hepimizi çömel kalk sürekli belki açılmanın olmasını sağlar
Reyhankarabiber Mrry 40 larda 30 larda hep kuzum bazen 60 80 oluyo ama düzenli değil doktor sancın yok diyo 😔
Reyhankarabiber Mrry valla dün bende aynısını eşime dedim 😂 şurda nst olsa da takip takip baksam diye 😂😂
Reyhankarabiber Mrry gerçekten nasıl doğum olacak çok merak ediyorum artık sanki hiç doğuramayacakmışım gibi hissediyorum 😞