Bekledigimmucizemm Betulgkc aç karna muz ve süt tahin pekmez kaşar yumurta et nesguik bunlar iyi kilo aldırıyor
Ahsennesli Betulgkc kaşarlı tost çok yiyorum sabah. Oda baya kilo aldırmış olabilir bi dene istersen kaşar peynirini. Valla bebeğim bazende genetik olabiliyormuş bu kilo işi doktor demişti
QueenMother Betulgkc benim bebeğim üç hafta önce 2 200 dü bugün gittim 3 175 gr olmuş bende düzenli beslenen biri değilim ama son haftalarda hergün mutlaka ballı süt ve hurma yedim belki fayda etmiş olabilir benimde haftaya doğumum var nasipse
Gmzgkck_ @“Betulgkc”#p31991851evet sütle içiliyor zaten tozdaki d vitaminin çözülmesini süt sağliyormus bana miktar söylememiştim doktorum mide yanmamda coktu o yüzden ya akşam ya sabah 1 kupa içiyordum sabah akşam içsen bisey olacağını sanmıyorum zararlı olsa doktor miktar belirtir yada önermezdi
An53 Bence en çok dinlenmek kilo aldırıyor yemediğim hiçbir şey kalmadı sadece bütün gün soluma uzandığım 2 haftada kilo aldı
Ipekulas Betulgkc ablamfa aynı durumdaydı kaşar ve havuç ye demii doktoru yedi 1 haftada normal kilosuna döndü bebek
Kvk Betulgkc fındık ezmesi, muz, kefir, kaşar peyniri, kapya biberi, tam tahıllı buğday ekmeği, avokado canım bunlar bebeğe kilo aldırır ve bol bol protein et ve et ürünleri sucuk, pastırma hariç.
teacher-mom21 Betulgkc devlet Hastanesi’ne mı gittiniz benim de hafta ve kilo aynı ama doktorum bir şey demedi
svncgldgn Betulgkc kaşar peynir, yumurta hatta yumurtalı kaşarlı omlet yiyin her gün iki yumurta ile yanında süt için eğer laktoz toleransınız yoksa yoksa laktozsuz süt kullanın. Öğlen kuruyemiş tüketin bolca arada muz meyve yiyin bolca, akşama doğru sade soda için viraminleriniz varsa düzgün olarak kullanın benim bebeğim çok kilo aldığı için vitaminleri 2 günde bir e düşürdük. Beyaz ekmek değil tam buğday ekmeği tüketin, tahin pekmez tüketin benim bu şekilde 32. Hafta 2400 çıktı bebek tabi bunda genetik yapı da var illaki
Betulgkc svncgldgn yumurta kırik mi kaynamis mi iyi olur hangisinde daha çok kilo alır ben hep kaynatıyordum yumurtayı