Betulgkc Kızlar bebeğim 37 haftalık 2600 kilo haftaya doğumum olacak en hızlı ne kilo aldırır herşeyi yapıyorum ama almıyor
Gizemd-01 Betulgkc ben düzenli beslendim herşeyden yedim. Yasak olan hiçbir şeyi yemedim. 37. Haftaya geldim ve okuduğum yorumlarda ananas ve hurma doğumu kolaylaştırır diyor diye ananas ve hurma yemeye başladım . Dolu dolu değil. Günde 2 tane bazen 3 bazen hiç. Bir hafta . 38+0 da bi gittim bebek bir haftada 450 gr almış. Doktor ne yiyorsun dedi. Aynı şeyler hocam dedim sadece bu hafta yeni olarak ilk defa hurma ve ananas ekledim dedim. Bi arkadaş da son haftası hurma baya yemişti oda 400 gr aldı haftada.
Sibel3437 Yulaf süt muz karisimi ara ogunlerde yersen bebegin kilo alimi hizlanir ,, asure de hizli kjlo aldirir
Ftm_75 Betulgkc canım kuymak ye bol kaşarlı tereyağlı birde maden suyu o kadar faydalı ki son haftamda bunu yaptım bebek 8 günde 700 gram aldı 3650 kilo doğdu
Gizemd-01 Betulgkc 37. Haftadasınız zaten. Ben 37 den beri yedim bir hafta boyunca 38 oldum tık yok bir kasılma bile yok. Bugün 38+2 yiz hala bişe yok. Kişiye göre değişir tabi belki sizi tetikler
Gmzgkck_ Betulgkc toz nesguik tek geçerim 2 hafta gerideydi kilosu 1 hafta boyunca ya sabah ya akşam 1 kupa içtim 1 hafta sonra yakalamıştı kilosunu suan 38+1iz 3.500 kg çıktı bugün
Betulgkc Ahsennesli her gün 3 muz 2 3 bardak süt içiyorum ama ilerleme kaydetmiyor 3 haftada 400 gram almış
Ahsennesli Betulgkc kaşarlı tost çok yiyorum sabah. Oda baya kilo aldırmış olabilir bi dene istersen kaşar peynirini. Valla bebeğim bazende genetik olabiliyormuş bu kilo işi doktor demişti