Karbeyaz_ melike81_ ya maşallah size canım birde hep derler su çok önemli diye inan bende hiç sevmiyordum su içmeyi seveyim diye bir sürü matara bardak aldım 😂😂😂günde zorla 2 tl su içecem diye ölüyorum hep içmezsek kötü olur diye kafama yatmış şuna sende duyunca şok oldum sağlıkla kucağınada alırsın inşallah bebeğini canımm 🙏
mavikalpvemavikalp melike81_ bende zorunlan içiyorum 2 litre iç diyolar ama 1 litre zor bitiriyorum şu emzirme dönemi felanda geçsin su falan komple atıcam almıycam eve gına geldi biz türklerde hiç su içme alışkanlığı yok 🤣
Haticehrkc Mrveeebade kendinizi hiç kasmayın, hiç öyle abarttıkları gibi olmadı, hatta ben çok kastım önce kendimi sonra baktım acımıyo sakin kaldım, sadece bi baskı oldu içerde o kadar, kesinlikle acı olmadı ve anca 10 saniye sürmüştür
Sedefkitir12- Oznrtpkr bence hiç zor değil ilk gebeliğimde normal doğumdan sezeryana döndüm sancıdan genel olmak istemiştim bebeği bile görmek istememiştim sonrasında da agrı kesici vuruyorlar sürekli zaten agrı sızı hissetmedim hiç carsamba ikinci sezeryanımı olucam Allah nasip ederse bunu da spinal istedim
Oznrtpkr Sedefkitir12- sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza ilk olduğu için korkutuyor bizi galiba
Sedefkitir12- Oznrtpkr belki de olabilir canım ama herkesin acı eşiği bünyesi de çok farklı herkesin ki kendine özel oluyo acısıyla tatlısıyla ama öyle korkulacak abartılacak bişey yok yani bana göre