Nurgul-06 huysuz__ Bilmiyorum ki eline koluna baktı omurgasına baktı birleşmiş mi diye burun kemiğine baktı ben cinsiyet sordum kıza benziyor dedi erken hazırlık yapma dedi
huysuz__ Nurgul-06 bidaha ki kontrolü bekle bence benzetmiş sonuçta , bende 16 haftalık oldum daha belli değil 😅 haftaya gidicem gösterirse
Sevcan62 Nurgul-06 19. Haftadayım özele gidiyorum kız dedi ama erkek testisleri bazen geç iniyor dedi ne zaman tamamen netleşecek bilmiyorum 😂
MorKelebek54 Nurgul-06 olsun olsum heycanli olmam cok normal benim doktorum 10. Hadtada anladi cinsietini ama emin olmak icin bidaki kotmrolde soylicem kesin dedi o 1 ay bana 1 yil gibi gelmişti resmen anliukrum yani seni kuzum cok nkrmal sabirsiz olman☺️☺️
Gulgnl Nurgul-06 benim geçen hafta 11. Haftaydı cinsiyeti %90 belli dedi ben cinsiyet partisi yapacağım dedim söylemedi,bana çok erken geldi bi de yarın 12. Hafta bitecek tekrar gideceğiz yine de emin değilim,net bi şey diyecek mi diye endişe ediyorum.
Nurgul-06 Gulgnl bilmiyorum 14 giricez net söylemedi ikisi de benziyor dedi 🥹canım hayırlısı inşallah
Nurgul-06 Ebrarabla_06 Ebrar 😂teyzesi kız geliyor herhalde yanıldık bacak arası boştu bugün kontrol gittim