Nurgul-06 Merhaba Kızlar 13 haftalıkta devlet hastanesi erkeğe benziyor dedi bugün özele gittim 13+6 kıza benziyor ama kesin değil bir ay sonra net olur dedi
Dnmzzeda Nurgul-06 16.haftamda net öğrendim , sağlıklısı o haftalarda canım acele etme sağlıkla gelsin
Sevcan62 Nurgul-06 19. Haftadayım özele gidiyorum kız dedi ama erkek testisleri bazen geç iniyor dedi ne zaman tamamen netleşecek bilmiyorum 😂
Gulgnl Nurgul-06 benim geçen hafta 11. Haftaydı cinsiyeti %90 belli dedi ben cinsiyet partisi yapacağım dedim söylemedi,bana çok erken geldi bi de yarın 12. Hafta bitecek tekrar gideceğiz yine de emin değilim,net bi şey diyecek mi diye endişe ediyorum.
gdaslik Nurgul-06 daha çok erken 16 haftada belli olur bir sonraki kontrolde öğrenirsin. Biz de 16 haftalıkken öğrendik net olarak hemde.
melike81_ Nurgul-06 bu haftada banada senın gibi demişlerdi 15, haftada başka özel klinğe gittim o direk söylediydi dahada değişmedi hiç
Nurgul-06 huysuz__ Bilmiyorum ki eline koluna baktı omurgasına baktı birleşmiş mi diye burun kemiğine baktı ben cinsiyet sordum kıza benziyor dedi erken hazırlık yapma dedi