Dogan-ca29 Ttttttttttttt ben hem civil hem ebebekten alışveriş yaptım nerde neyi sevdiysem onu aldım. Ama gerçekten özellikle çıtçıtlı atletleri aşırı kalitesiz çıktı ya ebebeğin. Bebeğim 5 aylık 9 aylık tulumları giyiyo şu an anca oluyo çünkü. 30 derece 800 devirin üstünde de asla yikamadim. Bende şaştım kaldım bu işe
kimoldugunubilirsinsen Busraoz eskisini bilmem de şimdi gerçekten çok kötüler civilde, hmden alıyorum bin kat daha iyiler ordan ilk günkü gibi duruyorlar. Bazen haftada 3 kere yıkanıyolar yine bir çekme salma durumu olmadı
Dogan-ca29 Ttttttttttttt valla bende almayı düşünmüyorum artık. En iyisi civil ve LCW. Hem çeşit de çok oluyo 🥰
buseyusuf27 Ttttttttttttt gıdıp soyleyın sıkayetınızı bnde hc olmadı oyle bısey 30derece 600 devır yıkanması lazm
bebisliozlem kimoldugunubilirsinsen ay cidden civilin zıbınları çok kaliteli duruşu bile🤭 kız o değilde bime ara sıra gelen zıbınlar bile daha kaliteli e-bebek’ten🤣 ben e-bebek’ten kalpli tulumdan almıştım aynısını hem ben almışım hem annem almış yikadiktan sonra sanki birkaç kere giyilmiş gibi oldu 😔
Busraoz kimoldugunubilirsinsen Ben de Almanyadan aldım zıbınları pamuklu uygun en azından. Kıyafetleri hmden alıyorum büyük oğluma. Küçüğe de oradan bakıyorum 4.5 sene önce ebebek zıbınları bayağı hava alan pamukluydu şimdi pazardan hallice.
YldrmNUR 30 derecede yıkadım. Özellikle çekip çekmediğine bakmak için 1 tanesini yıkamadım sonradan karşılaştırdım hiçbiri çekmemişti
bebisliozlem melike81_ @Ttttttttttttt @MorKelebek54 kız birde civilinkiler çekiyor diyorlardı ohh yalanmış demek sevindim 🤣😁 biz kıyafetleri civilden aldık, e-bebek’ten 2 takım aldık sadece 😃😂 malzemeler konusunda umarım iyidir e-bebek’ten onları aldım sadece
MorKelebek54 bebisliozlem e bebegin tukumlari fekan gizel begendim ama kendi markasi olan zibinlari hic guzel degil gercketen sündü mu ne deniyo herslde boyle degisik oldu iyi ki almamissin ayni kampanya civildede oluyo 6 al 5 ode diye ordan al alcaksan daha iyi oaran cope gitmez en azindan
melike81_ bebisliozlem normal çarşıdan mağazadan alınan bile daha güzel bide e bebekde hiç çeşit yokki civilde bile daha cok çeşit güzel şeyler var
kimoldugunubilirsinsen bebisliozlem ay evet ben de bimden 2 tane aldım geçen gerçekten kumaşı e bebekten daha güzel 😂😂😂