kumsal__ eğer adet olmuyorsanız hamile olabilirsiniz bende öyle olmuştu adet oldum sanmıştım kahverengi akıntı olunca sonra hamile olduğumu öğrendim

mormenekse2024 sağlıkla gelsin dünyaya inşallah :) bende 2 aydır regl olmuyorum 15 gün önce kahverengi leke gördüm ama kaset test negatif çıktı, o yüzden merak ettim

benimde temizlendikten iki hafta sonra kahve siyaha çalan hafif sürüntüm olmuştu iki gün. maalesef kist çıktı. gebelik testi negatif çıkarsa bi kontrole gidin derim.

nemesss bendede kisk çıktı testlere güven olmuyormus.bende zaman kaybetmemek için tüp bebeğe yöneldim artık hayırlısı ALLAHtan canm 4yildir olmuyor 6nisanda rapor çıkar dediler sürekli kiskle uğraşıp duruyorum sabrimda kalmadı

bir ay sonra

kumsal__ rabbim isteyen herkese nasip etsin. bizimde bir yıldır olmuyor sürekli bir şey çıkıyor kist enfeksiyon vs vs. allahım tez zamanda kolaylıkla nasip etsin ikimize de kardeşim. 🌸

nemesss RABBİM işlerimizi kolaylaştırsin canım bende adetimi bekliyorum ilaç raporum çıktı hayırlısi ALLAHtan artık