Ozgis1s Kızlar doktorum %80 kız demişti şimdi baktı erkeğe benzetti ama pozisyonu da uygun değil biraz yürü gel dedi sizin tahminler ne 16+5 şuan 😂
Ozgis1s Arsell hayır bacaklarını kendine çektiği için öyle duruyor işte doktorum da o yüzden emin olamadı 😂😂 uyuyor keyfi yerinde 😂😂
Arsell Ozgis1s hmmm demek o yüzden sürekli cinsiyet konusunda karışıklık oluyorrr. Bacakları kendine çekme konusunu hiç düşünmemiştim 😁 e hayırlısı olsun hakkınızda 😇
Ozgis1s Fatmaa0031 13+5 te %80 kız demişti şu an 16+5 erkeğe benzetti ama göstermediği için tekrar giricem birazdan 😂 galiba en net detaylı ultrasonda belli oluyomuş 20. Haftada falan
Ozgis1s Eslem2112 bacak arasındaki kordonuymuş eğer o yüzden dediyseniz yoksa kafa yapısından falan mı benzettiniz 😂🥰
Eslem2112 Ozgis1s 13 haftalliken bana da kız dedi doktorum 15 haftalıkken erkeğe benzetti 16 da kesin erkek ve oğlum oldu
Ozgis1s hepoyleolurzaten__ bakalım yine göstermedi 😂😂 ama o ortadaki kordonmuş pipisi aşağıda olurmuş net göstermiyo orayı da 😂😂
Ozgis1s hepoyleolurzaten__ yedim valla üstüne çıktım bi daha yedim yürüdüm tekrar girdim yok poposunun üstüne doğru yatmış göstermiyo 😂😂