Rojdademirkol susaMom_ evet güzel değerleriniz, cok teşekkür ederim sizede gecmis olsun. Olurda biraz yüksek bulursa ekmek, makarna,pilav kesersiniz yemeklerin yaninda salata, yesillik, yoğurtla devam ederseniz dengeleniyor🙏
susaMom_ Rojdademirkol Sonuçları iyi buldu idrarda da şeker yüklemesi de iyi bir sıkıntı yok normal kontrollerinizi devam edeceğiz dedi 🙏🏻
Ferahh_54 Bende kara kara düsünüyorum o testi benim ailemde sekeri olan yok ama esimin ailesinde 50 yas üstü kisilerde cikmis..karatay hoca dinlemistim yaptirmayin diye tavsiyede bulunmustu ama yasadigim yerde mecbur yaptirmam lazimmis..yok yere seker yükleyip bünyem buna kötü tepki verir diye korkuyorum 😕
femaraprensesi Evinuuu bendede var 32 haftadan 38 e kadar hastanede yattım sezaryen la doğum yaptırdılar bebeğe şeker gecmesin sismesin diye 2800 dogdu
susaMom_ esnyz14 Sonuçlarım 75gr için açlık 74 1.tokluk 166.5 2.tokluk 127.1 olarak çıktı doktorum aradı gebelik şekerin çıkmadı şimdilik normal kontrollerinizi ilerleyelim dedi
susaMom_ esnyz14 Teşekkür ederim biraz yüksek geldi ama şekerli gıdaları çok tüketiyorum ona rağmen cidden iyi