Deletedmom_99 Balıkesirli olmasından kaynaklı gelininizin huyu 🤣🤣 hepsi de aynı diyemem ama yaşadığım bölge öyle insanlarla dolu birde kıskançlık hasetlik çok var zenginsen herkes paranın hesabını yapar. Oo doğal kamera burda çoook bana bir misafir gelsin kayinvalidem mutfak camından bakar durur yukarı kim çıktı kim indi birde ben evde olmayayım okula toplantıya gideyim yada komşuya gideyim kayınvalide benim gittiğimi görür görmez esimi arar ben yukarı çıktım merve yok der eşim bilir nereye gittiğimi gelmemiştir daha isim var kapatıyorum der hani ben evde yoksam beni ara ne diye işteki adamı arıyorsun maksat bak bak sen işteyken bu nerelere gidiyor belli değil gibisinden ara bozmak niye haber vermiyorsun gelen giden oldu nerde olduğunu bilmiyorum bilmem ne olay yapar kocam biliyor o yeter diyorum bende duşa gircem diye kapıyı kilitlerim onu bile sorun yapar ben duşa giriyorum diye ne diye haber vercem sana kesemi atcan belki özel işim var bu bölgeyi sevmiyorum yada izmirliyim izmirden geldim diye değişik geliyor bana