Sevilaypak Gaye1402_ merhaba , 14. Haftadan beri gidiyorum şuan 22. Haftadayım her anlamda çok çok iyi. Bel ağrıları kilo problemi doğum kolaylaştırıcı kasları güçlendirici mutlaka dene derim hatta birazcık geç kalmış olabilirsin 🙈 mutlaka doktor onayı istiyorlar
Babyismama Bende 24.haftada başladım şuan 35 haftalığım her hafta 2 gün gidiyorum çok faydasını gördüm doğumu bilmem ama 0 ağrısız bir hamilelik geçiriyorum diyebilirim tabii herkesin vücut yapısı farklı ama büyük etkisi olduğunu düşünüyorum
Caglaen Gaye1402_ ben 30.haftalarımın başında trendyoldan kendime pilates topu aldım,akşam tv karşısında öğrendiğim hareketleri yapıyorum 38 hafta oldum ağrım sızım yok 🌸
BirAskMasali1323 K_2023 bende almayı düşünüyorum sizin gibi bende bilemedim hangi boy aliyim evde yapıcam ben sırt ağrılarım var daha 12+2 haftalığım umarım iyi gelir
Rabiul BirAskMasali1323 sizin için daha erken 16. Haftamda ağrılarım vardı doktorum daha erken dedi 19-20 de başlanıyor sanırım 23. Haftamda tehlikem olduğu için gene başlayamadım haftaya randevum var soracağım bende başlayabilir miyim diye o zamana kadar 28 haftalık olmuş oluyoruz
Rabiul BirAskMasali1323 evet canım danış ona göre risk görürse erteleyebilir zaten bide haftan küçük benim doktorum öyle demişti yani ilerki haftalarda başlayacağız erken diye
yasminnnnnnn Gaye1402_ ben doğuma kadar pilates yaptım 7 cm ile doğuma gittim ilk dogumdu ve sancım çok azdı fayda sağladı ama bebeğim kalp atışı birden düştüğü için sezeryan oldum öyle olmasaydı kolay doğum olurdu
Mommmmy Gaye1402_ doktorum 16.haftada başlayabilirsin dedi 16+1’de başladım 😅 omurga ve sırt ağrısı için birebir