Boncukk123 Hsnsarem-94 canım kuaför yaptığı hatayı düzeltsin şikayet edeceğim yoksa de saç yanıyor mu üst üste işlem olduğunda hiç bilmiyorum ama bir zamanı vardır onun zamanı dolduğunda ücretsiz yapması lazım istediğini
Kubra5816 Hsnsarem-94 aman boşver çokta takma hele ailesini eşin neyse de sen beğendikten sonra kimseye düşmez
Hsnsarem-94 Oztrksadiye bu yıkandıktan sonra oluşan krepe yüzünden dolasikligi nasıl yapacam dayanamıyorum açarken saçımı
Temmuzmucizesi26 Hsnsarem-94 senin içine sindiyse önemli değil ve çok yakışmış bence sana başta garip gelebilir ama sonra sonra gözünde alışır
Hsnsarem-94 Kızlar beni yadirganayin nolur tek maaşla bu saça 3 milyar verip içime sinmemesi benim canımı sıktı eşimde beğenmedi ayriyeten üzdü beni
Aysegul166 Hsnsarem-94 yaptırdığın yere gidip düzeltmelerini yada paranı iade etmelerini söyle açılır ne alaka ya 3 bin lira az değil
ekimannesi_ 8 yıl sarı sac kullandım ve tonlardan dolayı cok grilesme yasadım icini rahat tut ombreli geziyordım bende hep o grilik 2 haftaya akıyor ve cok tatlı bi sarı cıkıyor altından gri olması iyi. Turunculuk olmadıgına dua et cok güzell olacakl
gl12cn34 Hsnsarem-94 küllü cila yada mor şampuan yaprıfı için gri yıkadıkça beğenirsin merak etme ben geçen ay boyattım bende çok mutsuz çıktım kuaförden ben zaten satı ombreydim diplerim geldiği için gitmiştim ben resmen bembeyaz çıktım kuaförden bağa ağladım ama yıkadıkca beğendim hatta bu kadar çok açması iyi olmuş hiç turunculaşmaz normalde iyi açılmayan saçlar birkaç tıkamaya turuncu oluyor
Gizemf1 Hsnsarem-94 merak etmeyin açılır :) ben özellikle gri yaptırıyorum 2-3 yıkamada darı oluyor kendim tekrar küllü griye boyuyorum. Diyelim ki hızlı açılsın istiyorsunuz? O zaman kendiniz boya aşın 1 hafta sonra boyayın. İnsanların yorumları bozmasın sizi💜
Hsnsarem-94 Kızlar peki yıkandıktan sonra bu krepe yüzünden oluşan dolasikligi nasıl açıyorsunuz ya çok acıyor ben dayanamıyorum açarken saçımı
Mommmmy Hsnsarem-94 saç kremi kullanacaksınız bolca . Birde panter bin yıkanamayan saç kremi var .ç hem saçları besliyor hem asla karışmıyor saç . Sarı kullanırken benimkiside asla açılmazdı. Birde market şampuanı kullanmayın muhakkak eczaneden keratin içerikli şampuan alın
Defne112 Hsnsarem-94 cila yaptır defigi gibi biraz yikadikca o grilik gidecek sarıya fobecek mor şampuan kullan bir ay kadar sonra
Ebrarin_annesiiii0623 Oztrksadiye bende evde saçımı boyunca ama turunculasma olsun istemiorm ne yapabilirim acaba
Fulya1993 Hsnsarem-94 2 yıkamaya alacak soğuk sarı olcak hiç merak etme griden sonra akıp rengi oturunca daha da mükemmel olcak ve şuan ki rengi de harika kim yaptıysa eline sağlık 🌼
Ebrarin_annesiiii0623 Valla ombreye 3 bin verdiysen iyi Bn bugün 3 luafore sordm açma biyaama ya 4 bin dediler valla evde boyuycm 700 tl ye kapatacak evde boyayıp nevacolor 9.1 e boyuycam