Yzgl Hamişler nasılsınız nasıl gidiyor 20+5 olduk biz ve Diyarbakırda oturuyorum havalar çok sıcak oluyor burda bebek kıyafetleri neler alicam yardımcı olursanız sevinirim
biranne__ Yzgl bizde 18+3 olduk Ağustos annesi oluyorum Kocaelideym hafif serin oluyor buralar kısa kollu da uzun kollu da almayı düşünüyorum ben en çok ksa kollu alıcam ama bi 5, 10 zıbın yeterli gibi bakalım bi hafta sonra çıkıcam bnde alışverişe
ZeyHus33 Yzgl 23 haftaligim Mersin’de yasiyorm açıkçası sıcak olcak bebegimin doğduğu zmn ne sıkı nede çok açık Olmucak Şekilde ince şeyler düşünüyorum bakalm
snowglobe Yzgl Ben bursadayım. İlk kızım temmuzda doğdu şimdi 2.de öyle olacak allah nasip ederse. Bursada olduğum haide doğdu 4 5 gün sonra askılı zıbınlarla evde durdu. Ki sizin diyaebakır ve tam yaz. Uzun falan bi şey almayın yeni doğan kategorisinde
Yzgl biranne__ ben ne alicam bilmiyorum ya bı kaç parça uzun kollu aldım ama giydiremezsin fazla alma diyolar malum sıcaklık çok oluyor zıbından başka birşey giydiremezsin diyorlar hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu 😊
biranne__ Yzgl profilde bi foto var görünüyormu tam bilmiyorum ama göbek benden önde gidiyor mübarek 😅
Hatice_0691 19+1 ilk gebeliğim mide bulantım var uykusuzum ağrılar oluyor bazen ankaradan ve bebeğin hareketlerini daha hissetmiyorum doktor 20 hafta da ancak dedi
Yzgl Hatice_0691 bulantılar benimde daha devam ediyor cnm zofer diye bı hap var onu kullanıyorum ne yazıkki.ilk gebelikte geç hissediliyor benimki kolbastı oynuyor maasALLAH sende hissedersin az kalmış cnm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH Rabb’im 😊
Hatice_0691 Yzgl amin cnm cümlemize inşallah sizin ilk gebelik mi kaçıncı hafta da hissettiniz siz bende prilam içiyorum
Yzgl ZeyHus33 bende ince aldım zaten bı kac parca mersinde sıcak oluyor Rabb’im yardımcımız olsun inşallah 😊
Yzgl snowglobe sanırım öyle yapicam iki takım hastane çıkışı alırım yeterdir bence eve geldimmide zibinlar olur muslin orterim artık çocuğa.hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH Rabb’im 😊
Mfs Hafta bitiyor bende hep uzun kollu ve kisa kollu zıbınlar aldim İstanbul da oturuyorum 😊 yenidogan da uzun kollu giyer ilk 1 ayda diye düşünüyorum ☺️
Yzgl Mfs ama kıyafetler öyle güzel ki insan heves ediyor alıp giydiremezsemde kahrolurum en iyisi almamak bol bol zıbın alırım artık 😀sizinde hayırlı olsun Rabb’im hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH 😊🥰
SrpYlmz Mfs Merhaba ağustos’ta dogcaksa Eylül ayı sıcak olmaz çok fazla küçük yazlık almanı tavsiye etmem benimki suanlik Ağustos 27 gozukuyor hiç yazlık almadım .bende İstanbul’dayım o yüzden sana yorum yaptım havadan dolayı
ZeyHus33 Yzgl valla işimiz zor nsl olcak bakalm sıcak pişik isilik bilmem ne yapıyor bunları yasamadan atlatirz insallah
Yzgl Mer3459 ayy o kramplar bendede oluyo ama benim bacağıma giriyor çok fena birşey ya 😀😀 hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH Rabb’im 😊🥰
Mfs Yzgl evet heves ediyorum tam beğeniyorum annem aliyor ablam aliyor onlar benden cok daha hevesli gibiler 😁 amin Allah razi olsun, Rabbim sizi de sağlıkli sihhatli kavuştursun 🥰
Yzgl Buseirgit hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH Rabb’im 😊 göbek çıktımı peki aynı haftadayiz
Buseirgit Yzgl çıktı bir görsen 9 aylık hamile gibiyim kızlarımda böyle çıkmamıştı benim 3. Gebeliğim 💐 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah