ozkangulkilic bütün hastanalerde oyle neredeyse nöbetçi doktor girer evet ben ssvd için gidiyordum Tuğrul hocaya ztn bı önceki sezeryan ama Tuğrul hoca destekliyordu ssvd bekledik 40 41 kadar beklerim dedi ama bende normal doğuma dair bı sancı falan yoktu çocuğumda zaten 32 haftada gelişim geriliği başladı Tuğrul hoca perinatolojiye sevk etti yaklaşık bı bucuk ay etlik şehir hastanesi perinatolojiye gittim oraya kalsa sezeryanla direk 37 38 de alacaklardı ama ben son 2 hafta gitmedim oraya doğuma almasinlar diye çünkü çocuğun kan akışında falan Allah’tan sorun yoktu Tuğrul hocaya da devam ediyordum bu süreçte tabi yine bekledik normal doğum için en son geçen hafta pazartesi gittiğimde suyu çok çok azalmıştı normal doğuma dair de belirti yoktu ve 40 haftaya gelmiştik nerdeyse daha fazla riske atamadık su azalması + gelişim geriliğinden dolayı persmbe sezeryanla alalım dedi oylelikle oldum mecburen tekrar yoksa en baştan beri ssvd için gidiyordum Tuğrul hocaya tekrar böyle kısmet oldu ama olsun sonu güzel oldu 🤗