Evhamlikurabiyeanne Nurci Karadenizde yasayanların en büyük problemi nasil da denk geldi bilmem ki 🙈 benim de o zamana kizim 4 yasinda olacak insallah iki bebeyle sabahlar olmasin
Hulya-003 Canan-06 bi kere dr bile beni görünce aaaaa sen daha doğurmadıydınmı dedi ve ben o gün çok ağladım gurur haptum ve aynı gün doğurdum 🤣🤣
Fatoscecen Evhamlikurabiyeanne aynıyız senle bnmde sezeryan.harektleri yeni bu hafta hissetmeye başladım bnde
Evhamlikurabiyeanne Fatoscecen göbüşünüz cikti mi peki benim su an hamilelik belli olmuyor disaridan kilom var ondan heralde
Brcnrcvs111 Fatoscecen hareketler nasıl hissediliyor bende 18+2 ilk hamileliğim o yüzden hiç bilemiyorum
Hulya-003 Evhamlikurabiyeanne o psikoloji o kadar ağır ki ne demek istediğimi 38 den sonra çok iyi anlayacaksın 🤣
Zeyna27 M-Urass_Mom şimdi tarih değiştirdim 14. Hafta bana elma gösteriyor ama ben 13 ve limon oluyorum sen 14 de anlamadım gitti 😀
M-Urass_Mom Zeyna27 Yok yanlış anlamışsın 😂 Arkadaş 14′te limon olduğunu söyledi. Ben de ben 13′üm limonum, sen nasıl limonsun dedim. Baktı düzeltti, elma olmuş 😂 Sen de ben de 13 ve limonuz yani sorun yok 😅
Zeyna27 M-Urass_Mom hmm iyi o zaman 😄😄şimdi oldu sağlıkla kucağımıza alalım cinsiyet belli mi ben bugün doktora gidicem bi kızım var bakalım bu ne