Hulo2105 metemom_ hahaha ben metreyle cm ölçüyorum hep 😂 15 cm olmuş yazmıştı en son burda ama acaba nar diyo ya mesela cenin şeklinde kıvrılmış olarak mı düşünmemiz lazımki😂
metemom_ Hulo2105 kız 14+5 de 10 cm demişti doktor şimdi daha uzun olması lazım diye düşünmüştüm bende geçen manava gidince elime aldım baktım iyide büyümüş dedim çıktım 😂😂
Hulo2105 metemom_ hahahaha bende portakal falan olunca bakıyorum evde karnıma koyuyorum😂😂 bi de 14. Haftada gittim 13 cm dedi 16. Haftada gittim 12 cm dedi çocuk çekti sanırım😂😂
Canan-06 Aleve kaç haftalığa göre hesaplamış olabilir ben 40 a göre hesapladım Ağustosun son haftasına denk geliyor sizde Ağustos başı deyince sezeryan sandım
Aleve Canan-06 bende Ağustos sonu diye hesaplafim ama doktor Ağustos başi ddi şaşırdım açıkçası vardır bi bildiigi gerçi daha değişir son aylara dogru diye dysunuyorum
Zeyna27 Kaderimmmm16899 13+0 bende limon oldum herkese haftada farklı çıkıyorsa neden 13 ben limon 14 sen limon 😅
Betl35 Aleve Bende 15 hftaligim 38 haftam Eylül’ün 2 si oluyor Sizjnle 1 hafta var aramizda nasıl ağustos başı dedi ki 🙄
Hulya-003 Canan-06 aynıyız senle öyle bir tarihe denk geliyor ki ağustos mu Eylül mü net değil normal mi bekliyorsunuz