Bebekayik Bu haftada olanlar biraz sohbet edelim nasıl gidiyo hamişlik benim ilk aylara göre çok şükür ki daha iyi oruç tutamıyorum tutabilen var mı? Biraz yavaştan ağrılar başlıyor gibi ama gerçekten de 2. Trimester hamişliğin altın zamanı 😍😍😍
Bebekayik Bebekayik Bir de bebiş hareketleri çok güzel ve baya güçleşti karnım bir sağa bir sola kayıp duruyor 😍😍😍
Aysegul166 Bebekayik 28 haftalığım yeni 3. Trimestera geçtiğim için katılayım dedim 😂 gece uyuyamamalar sırt ağrıları başladı bildiriyorum 😂
1zehrs Bebekayik 26 olcaz bizde sırtım ağrıyor sürekli açım sürekli susuyorum hep tuvalet ihtiyacım var herseyi yemek istiyorum bebek hareketleri de bir gün aşşşşşırı hareketli oluyor bir gün de az oluyor korkutuyor beni🥲 alışverişe yeni başlıyorum beynim durmuş durumda neyden ne alcam bilmiyorum 😭
Eko93 Bebekayik 26.haftafan selamlar, bende çok wc ye çıkıyorum, geceleri canm hepntatli istiyor. Onun dışında bazı zamanlar hareketli bazı zamanlar çok sakin valla anlayamıyorum artık:)
Drygrrs Aysegul166 27haftadayim bende sağa sola,dönerken var ağrı biraz hafif sancı gibi tam tarifde edemiyorum🫢🫢
Bebekayik Aysegul166 bende 3. Trimesterin ne zaman başladığını merak ediyordum 🤭 Gündüz çok rahat uyuyorum ama gece olunca bir şeyler oluyor asla rahat edemiyorum
Kbraenes28 Aysegul166 ya bende bugün sırt ağrısı başladı hiç yatamıyorum nasıl gececek bilmiyorum çok kötü
Bilgee16 Merhabalar 25e giriyoruz bizde biraz ağırlaştığımı hissediyorum bazen sürekli uykulu oluyorum,
Bebekayik Bilgee16 Uykudan çok zor uyanıyorum bende gece 2 gibi uyuyorum öğlende 2-3e kadar uyuyorum uyanamıyorum bir türlü
Bebekayik Drygrrs En rahatı sol tarafa yatmak oluyo ama ben hep kendimi sırt üstü yatarken buluyorum 🤦♀️
Bebekayik 1zehrs 1 günde tüm enerjisini harcıyor diğer günde dinleniyor bence 🤭 Alışveriş kısmı çok zor olucak bizim bebişler birde yazın doğucaklar ama en iyisi uzun kollu ince kıyafetler almak
izobellaaa-_- 26 haftalığım 18 aylık oğlum ile zor geçiyor ama hamilelik belirtisi çok yok sadece hafif halsizlik 😃 zaten hep annemlerdeyim 😂
Bebekayik izobellaaa-_- bebiş bakarken bebiş beklemek ah ahh çok zor olmalıı bende sürekli annemlere gitmek istiyorum sebepsiz yani orda oturuyim ama evimde oturmuyim 😂😂😂
Melisdila 26 haftalık hamileyim 11 aylık kızımla dunyanın en zor zamanımı yaşıyorum kaldır indir kucağımda gece uyanmaları dunyam kararmış resmen 😣😣😣😣😣
Bebekayik Melisdila ah evet çok zor olmalı bir yardımcı şart yanına bence ben poşet bile zor kaldırıyorum malesef 🥹
_Eliffm Haftamdayim mide yanması bulantısı yaşıyorum yatarkeb hareketn edince hafif ağrılarım oluyo kasıktan
Bebekayik _Eliffm ben kasık ağrılarına o kadar alıştım ki günlük rutin bir şeymiş gibi hissediyorum artık yediklerine dikkat et mide yanman belki azalır birde bol bol su iç
1fatma_nurr _Eliffm ayni haftadayiz canım seninde kasıklarımda genel bi adet ağrısı gibi ağrıyomu gün içinde bazen belim de ağrıyo
Berivanznr 27 haftalığım ilk gebeliğim acayip sırt ağrısı lavaboya çıkma isteği gece uykusuzluk bu belirtiler çok olmaya başladı bir an önce kazasız belasız kucağıma almayı istiyorum oğlumu hayırlısıyla
Bebekayik Berivanznr 20li haftalar bence bir an önce doğurma isteği oluşturuyo bende öyle diyorum doğsun sağ salim artık
Drygrrs Aysegul166 bende de🫢 serklajliyim ben bid3 iki katı pimpirikliyim nasıl olacak bilemiyorum🫢 keşke doktor olsaydım ya da kocam doktor olsaydı 😄
1zehrs Bebekayik evet birde kaşkorse furyası var bütün yeni doğanlar anlaşmalı gibi fitilli ince penye bulmaya çalışıyorum
izobellaaa-_- Bebekayik ben çok uzağım anneme 4 dolmuş git gel 😃🙃 15 gündür buradayım kendi evimden soğuyacağım en iyisi gideyim 😀😂