Deletedmom_110 Selam kızlar🌻İkinci gebeliğim ve 14+2 olduk sizde durumlar nasıl? Öğrendiniz mi cinsiyetleri?Biz henüz öğrenmedik birazda riskimiz var Plesenta priva.. Bu sene erkek senesi diyorlar kimin kızı kimin oğluşu geliyor yazın bakalım.🧡
Feyy Deletedmom_110 merhaba benim de ikinci gebeliğim 14+6 günlüğüz cinsiyeti henüz öğrenemedik. Hâlâ geçmeyen bulantı kusmalarla uğraşıyorum
Deletedmom_87 Deletedmom_110 bende Eylül annesiyim cinsiyeti kendi doktorum ve perinatoloji doktoru erkek dedi kesin de konuştular ama ben hala şüpheliyim ya değişirse ya yanilirlarsa falan diye sürekli kuşku var içimde😐
Zeyynnpp Deletedmom_110 16+5 🐣 doğum nasipse Ağustos sonu Eylül başı gibi görünüyor 🥲 cinsiyetimiz kız 🥰 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah canimm 🥲🥰🤲
Tugcev Deletedmom_110 Ankete göre kız çok gibi 🥰 12. Haftada kız dedi doktorumuz. 13. Haftada tekrar kız dedi. Üç noktasını gösterip genelde yanılmadığını söyledi 😀 Fetal dna’da da kesinleşti. Kız bebişimiz olcak 😍
Adenmom_ Deletedmom_110 14+5 iz yarın kontrolüm var inşallah cinsiyet öğrenebiliriz 🤲🏻 siz öğrenebildiniz mi
Mysrkrky49__ Deletedmom_110 bende Eylül annesı olucam Allah’ın ıznıyle eger kızım olursa ısmıde hazır Eylül…tam 16 haftalık olduk
Minejjan 11+3 hayırlısıyla ekim annesi olarak buradayım 💐🥲 bayramdan önce kontrole gidicem bakalım ögrenebilecek miyiz 🥰 progestan kullanıyorum, bizim de riskimiz var 🥲
bendeanneoluyorum Minejjan ne riski ve ne zaman belli oluyor bizde 11+3 üz 1 inde cinsiyet öğrenmeye gidicez
Sinem-1994 Minejjan Aynıyız 11+2 inşallah sağlıkla gelirler progestan 1 ay kullanım süresi verdi aşırı sıkıldım ama son 6 gün 🥲 sizde kese dışı kanama için mi yoksa genel kanama mı oldu
Deletedmom_110 Feyy benim bulantı ve kusmalar çabuk geçti ilk geneliktede öyle olmuştu.. bu sene erkek senesi diyorlar bakalım hayırlısı bayramdan önce gideceğim belki gösterir kendini sizinde belli olur yakında 🥰
Deletedmom_110 Adenmom_ ayy 🥰 inşallah öğrenirsiniz yazın buraya öğrenirseniz 🥰yok ben henüz öğrenemedim bir hafta önce gittim en son bayramdan önce gideceğim nasipse bakalım hayırlısı 💕bir kızım var erkek istiyorum birde 🩵
Deletedmom_110 Deletedmom_87 kaçıncı haftada öğrendin canım 🥰perintolojide erkek dediyse bence daha değişmez boşuna evham yapma çünkü daha detaylı görüyor ya perinatoloji doktoru birde erkek bebek organı bariz belli oluyor kız olsa o ihtimal var ama..sağlıkla gelsin inşallah bende erkek istiyorum kızım var 20 aylık birde oğlumuz olsun istiyorum 🩵
Deletedmom_110 Zeyynnpp ayy maşallah 🥰 erken öğrendiniz o zaman siz🩷birde kızlar daha geç belli oluyor ya benim kızımda 16 dan sonra belli olmuştu 🌸sağlıkla gelsin inşallah 💕
Ummuhnm Zeyynnpp 16+3 bende aynıyım canım hemen hemen cinsiyet kız denildi 14+5ken söylendi size ne zaman söylendi 😊
Gizem9688 Zeyynnpp gunlerimiz ayni. 2 eylül gorunuyor ama sezeryan olacagi icin muhtemelen agustos sonunda alir doktor diye düşünüyorum. Erkek bizimki de 🥰
Adenmom_ Deletedmom_110 ay inşallah sağlıcakla gönlünüze göre olur ❤️🤲🏻 tamam yazarım muhakkak 😊 nasıl geçiyor hamileliğiniz bulantınız devam ediyor mu
Deletedmom_87 Deletedmom_110 15+4 günlükken öğrendim canım 🥰 11 haftalıkken kıza benzetmisti 15 te kontrole gittiğimde kendi doktorum baya bi baktıktan sonra erkek dedi sonra sağlık sorunundan dolayı perinatolojiye gitmemi söyledi 4 gün sonra gittik perinatolojiye bana erkek dedi bende emin misiniz diye sordum evet evet dedi hatta alışverişe baslayabilirsin dedi benim de 7 yaşında bir kızım var bunun erkek olmasını haliyle bende çok istiyorum umarım dediğin gibi olur yanılmaz canım rabbim sana da gönlündekini nasip etsin inşallah💙
Deletedmom_110 Tugcev ayy maşallah 🥰 bende bu sene erkek senesi diye düşünüyorum ya hep erkek bebiş benim çevrem hayırlısı sağlıklı olsunlarda 🩵
Deletedmom_110 Limonlukekkk maşallah 🥰 sağlıkla gelsin 🩷sizde erken öğrendiniz sanırım cinsiyeti 😍valla çoğunluk kız gibi görünüyor 💕
Lyhsce3386 Deletedmom_110 canım plesenta prive kacinci derecede ve kanama gordunmu banada doktorum yakın dedi rahim ağzına ama yukarı çıkar dedi
Limonlukekkk Deletedmom_110 fetal dna yaptırdım 12. Haftada dr kız yüzde 95 demiştı zaten bu sene kız senesi bacım çevremde 5 hamile var hepimiz kız rabbım hayırlısını versin inş
Deletedmom_110 SrpYlmz sağlıkla gelsin 🩷benimde ağustos sonu eylül başı gibi olacak seseryan olduğu için iki hafta önden alıyor ona göre hesaplarsam o şekilde 🩵
Deletedmom_110 Deletedmom_87 ay ne güzel benim kızımda iki yaşında 🌸sağlıkla gelsinler inşallah bende erkek istiyorum 🩵
SrpYlmz Deletedmom_110 Kaç haftaliksiniz ☺️ yok normal olarak 27 Ağustos diyor daha sezeryan olacağımı soylemedim doktora ben şuan 17+4 üm iki gün sonra muayenem var bazen doğum tarihi degisebiliyor saglikla kucaklarimiza alalım inşallah 🙏