Mrvdm Bbk88 Allah doğru zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin canım en içten duam isteyen herkese. Kız daha bişey yok ALLAH mı söyletti ne 🙈☺️
Mrvdm Bbk88 canım ben kan testi vermek için acile gittim gebelik testi yapmıyoruz acil de dediler daha önce gidiyordum yapıyolardı özele de gitmek istemiyorum senin bilgin varmı
Mrvdm Bbk88 polikliniğe gidin dedi de bir kan vermek için de ne bilim şimdi randevu alır giderim onlar da yapmıyoruz der iyice sinirlerim tepeme çıkar 🙄🙄😂
Bbk88 Mrvdm canım benim bir fikrim yok hiç ama acilde demek yapmıyorlar ben de kadın doğumdan randevu alıp öyle bKtirmistim
Mrvdm Mzzz evet çıkardı normalde ama reglime 1 hafta kala ilişki oldu geç döllenme olabilir onun için araftayım
Bbk88 Mrvdm gebelik testi yaptırcaktim demiştim kayit yapan yere onlarda sonra kan almaya gönderdi sonra sonuc cikinca beni yonlendirdiler bir tane kadın dogumcu sonuca bakmisti
Mrvdm Bbk88 ay şaka gibi hala regl olmadım bu işin sonu nereye gidecek çok meraklanmaya başladım 🙈🙈☺️
Mrvdm Mzzz işte bende pcos olduğu için çok karışık bakalım hayırlısı biraz daha beklemek istiyorum çünkü hala regl olmadım
Mrvdm Mzzz 10 gün daha bekliyicem canım sonra ümidi kesicem 🙈😂 aslında ilk çocuğum da değil ama insan ilkmiş gibi bi acemilik heyecan oluyor ☺️
Mzzz Mrvdm tabi bekleyin yada doktora gidin aman kafanıza göre adet söktürücü falan içmeyin ben öyle yapacaktım sabah test yapım dedim hamile çiktim 😂
Mrvdm Nes7616 yani normalde olmuyorum pcos var ama 25 yaşındayım bu zamana kadar en fazla 3 kere gecikti hiç bu kadar uzun da gecikmemişti ama belirti yok gibi var gibi kafam da karıştı