Salihablc ceco bende aynen öyleyim oyüzden endişe ediyorum acaba kilo alırmıyım acaba göbeğim cıkarmı ama belirli aydan sonra cıkar heralde ya☺️☺️
AlininAysesii 17+2’yim, hiç ama hiç karnım yok. 10. haftadan sonra karnım bi anda çıktı ama sonradan gaz olduğunu anladım 😂 benim de iç karnım geniş sanırım.
ZehraS Salihablc canim bebeyin gelisimi normalse korkma ben 6 aylik gebeydim kimse gebe oldugumu bilmiyordu kendim soylemezsem sanki yemek yedim de qaz yapmis gibiydi karnim suan da 36 haftaya gecdim hala karnim asiri buyukdiyil yani.Bebeyim nirmal dite takmiyorum bile .saglikla al kucagina cnm 😘
Cocoo Sevdaferhat 23. Haftaya kadar hic hissetmedinmi ? Bende 20 haftaligim 18den beri pit pit eder gibi oluyo ara ara oda cok sik degil nezmn net bi sekilde hissederim acaba cok heyecanliyim
Nursen21 Salihablc kişiden dişiye değişiyor ki Arkadaşım benden önde olmasına rağmen benim göbeğim ondan büyüktü Kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor
Cocoo Salihablc bende sizin gibi dudunuyodum bende 20+3 karnim net sekilde belli degil karnim buyumuyo bebegimde buyumuyo diye dusunuyorum hep
Merobebe Salihablc ben 21. Haftaya kadar zaten hiç kilo alamamıştım ben. Hatta durmadan tartıya çıkıyordum ne zaman kilo alcam diye. 🙈😇 şuan 35. Haftadayım 10 kilo aldım. Takma sende alınıyor.
Salihablc Merobebe benim gibi olanlarıda görmek inanılmaz mutlu etti beni cok tesekkür ederim insallah bende alırım🥰