Sevdaferhat Salihablc benım Ilk Kıza benzıyor dedı doktor sonradan hep gizliyor kendını tam kesinleşmedi bizimki 😊
hunilimom Salihablc ben öyle düşünüyorum göbusum zaten vardı birazda olsa büyüdü kilo da aldım ben ona bagliyorum
Merve201119 Salihablc canım o senin bünyenle alakalı ben 33 haftalığım bol bişey giyince belli belirsiz kilo gibi duruyo
mineeeee Salihablc Gel beni gör bi de canm son ayım ama hiç göbek yok gibi.Gorenler hasta mısın diyor sadece
Salihablc mineeeee demekki bünyeden bünyeye değişiyor diğer arkadaşların dediği gibi. Rabbim kolay doğum nasip etsin
Nurcan16 Salihablc ay İnan aynı durum bende de var iç karnımız geniş galiba ya . Karnın hiç Yok diyorlar ama olsun en azından yırtıklar olmaz 😂
Merobebe Salihablc benim de 23 ten sonra büyüdü ikiz olmasına rağmen. ve Doğum yapmama az kalmasına rağmen o kadar da büyümedi .bu karın işi kişiden kişiye değişiyor herhalde
Salihablc Merobebe öylemi bende iyice sorun yaptım sadece bendemi böyle acaba diye 19 haftalığım ve sadece 1 kilo aldım🙈
Merobebe Salihablc ben 21. Haftaya kadar zaten hiç kilo alamamıştım ben. Hatta durmadan tartıya çıkıyordum ne zaman kilo alcam diye. 🙈😇 şuan 35. Haftadayım 10 kilo aldım. Takma sende alınıyor.
ceco Salihablc evet 43 kg ile hamile kaldım düşün 😂 4 aylığım şuan tık yok sadece hafifi göbek var o kadar herkes altıncı aydan sonra çıkar diyor şuan 47 kg yim
Salihablc ceco bende aynen öyleyim oyüzden endişe ediyorum acaba kilo alırmıyım acaba göbeğim cıkarmı ama belirli aydan sonra cıkar heralde ya☺️☺️