_Hulya7106 Instauser amin canım benim Allah razı olsun su gibi geçsin sizin de bekleyen herkesin de inşallah 🤲🏻🥰
Instauser Rosealbina amin canım çok teşekkür ederim inşallah. 🤲🏽🌸 sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏽🤲🏽🌸
Sysedayilmaz Instauser Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok kolay ve güzel bir doğumun olur inşaAllah ✨🍀💖
nilguneker Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza💓 benimde salı günü sezeryanım var çok heyecanlıyım
Instauser nilguneker çook teşekkür ederim canım amin inşallah 🙏🏽🙏🏽 sizinde çok az kalmış. İnşallah su gibi doğumunuz olur. 🙏🏽🌸🤲🏽
flowers22 Instauser Allah kurtarsın, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥳 bende cuma sabahı sezeryan oldum 🫣
Instauser flowers22 çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah 🤲🏽🌸 sizde çok yenisiniz. Allahım ağrınızı sızınızı azaltsın. İnşallah herşey yolundadır 🤲🏽🌸
5sezeryanim Instauser bir buçuk saatin kaldı sanırsam rabbim yardımcın olsun inşaallah sağ salim kucağına alirsin
Instauser 5sezeryanim çok şükür kucağıma aldım. Herşey güzeldi. Şimdi biraz ağrım var ama bebişim yanımda. Ona sarılınca ağrı sızı kalmıyor. 🥹🤲🏽
5sezeryanim Instauser ay çok sevindim canımı darısı bana ve tüm gebelere spinalmi oldu komplemi bayıldı ln ilk cocugunmu