Instauser Kızlar sabah 9’da hastaneye gideceğim. Sezaryen ile doğumum olacak. Heyecandan uyuyamıyorum. Lütfen bebeğim ve benim için dua edin. 🌸 Hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 🙏🏽
_Hulya7106 Instauser rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir doğumun olsun benimde 28 i perşembe günü ilk sezeryan çok heyecanlıyım bende 🥰
Damla92 Hayırlısı ile sağlıkla mutlulukla kavuşun bebeğinize inşallah ferah olun yarın büyük gün 😍 bizlerede dua edin 🤲 hepimiz kolaylıkla kavuşalım 🌸🌸🌸
Instauser Damla92 çok sağolun heyecan dorukta. 🙏🏽 İnşallah sizde bebeğinize sağlıcakla kavuşursunuz. İnşallah hepimizin doğumu çok güzel geçer 🌸🤲🏽
Instauser Dodomom Olabilir sizinde çok az kalmış. Allahım kolaylık versin. Bebeğimizi göreceğiz sarılacağız. Ben kendimi öyle motive ediyorum.🌸 çok çok heyecanlı 🌸
Instauser _Hulya7106 çok teşekkür ederim.🙏🏽sizinde çok az kalmış. Allahım tüm korkunuzu endişenizi alsın. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🤲🏽🤲🏽
FyA Instauser Rabbim sağlıklı bi doğum be sağlıklıca kucagınıza almayı nasip etsin bebişinizi 🤲🏻 korkmayın Allaha emanetsiniz
Bakya- Instauser ahhh ne güzel bir ayda geliyor yavrun bereketli çocuk maşaAllah doğum yapan annenin duaları kabul olur doğum öncesi ve sonrası hem kendine hem bizlere dua edersin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin 🥰
Instauser Bakya- Çoook teşekkür ederim.❤️🙏🏽 Gerçekten hamileliğin en başından beri yaşadığımız şeyler hiç kolay değil. Allahım bizlere güç versin. Hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏽🤲🏽
_Hulya7106 Instauser amin canım benim Allah razı olsun su gibi geçsin sizin de bekleyen herkesin de inşallah 🤲🏻🥰