birmeleginannesi_ biranne__ temaslilar daha iyi deniliyo bazı yerlerde ama tedbir amaçlı ikisini de alicam galiba ikisinide onerenler var çünkü
plajterligi birmeleginannesi_ nexus almıştım ben hasta olduğu zamanlar uyuttuğumda yanına koyuyorum sessiz çalışıyor gerçekten
plajterligi birmeleginannesi_ hepsini eczaneden almıştım, oğlum şu an 16 aylık yani ben aldığımda ki fiyatlarla şu an çok farklı maalesef 🫠
mutlubibekleyis bence iki türlüsünden de alın, ilki zaten çok pahalı bir şey değil her yerde bulunuyor. diğer temassız olanı da ben jumper almıştım memnunum. sessiz çalışma ve oda ısısını da görme seçeneği var.
birmeleginannesi_ Cennet_kusum16 bende öyle görüyorum o birazda hijyenden de öyle temas edilmesin herkese diye ama ikisinden de almak daha mantıklı ikiside ihtiyaç demekki
Ecem95 birmeleginannesi_ dijital yerine kulaktan ölçmeli alın. Bende dijital, koltuk altı var sizin attıklarınızın aynısı biri farklı biri farklı gösterince doktorumuza danıştım braun aldım kulaktan ölçmeli %100 doğru sonuç veriyor. Zaten kids’e gelince de braun önerecekler size böyle bir post açarsanız