serkanbetul0606 Hangi hastaneye gidiyorsunuz ben 23 haftalığım ama hala tereddüt ediyorum acaba başka hastanelere de mi gitsem hangisi iyidir ya da daha ilgili doktorlar var mıdır bilemiyorum hastane ve doktor tavsiyesi yapar mısınız?
Filiz-kkn04 serkanbetul0606 medovada Ayşegül hocaya gidiyorum çok iyi tavsiye ederim fiyatı önemli değilse
Gamzeli-annee serkanbetul0606 bende burda bekleyeyim valla bende kime gidicem bilmiyorum konyada hangi doktor iyi ona bakıyorum ilçedeyim bende malasef burda sıra almak imkansız
Sumeyye42 Ben özel meram akademi hastanesine gidiyorum Dr Nihan tufan erden’e doğum paketi aldım ordan gayette memnunum 38+3 haftalığım bu zamana kadar bir sorun yaşamadım
613156 Sumeyye42 ben de nihan hanıma gidiyorum 14+6 yım çok memnunum. Gebelikten önce diğer akademi de alanur hanıma gitmiştim hiç memnun kalmadım
serkanbetul0606 3438FG ilçedeyim ama beyhekime gittim biraz detaylı ultrason içinde Ali Kemal belviranli ya gittim merkezde ariyorum
Sumeyye42 Zhrbhcvn erken doğum paketi almadım normal doğum paketi aldım yani toplu para ödüyorsun içinde herşey oluyor testler vs vs
613156 Zhrbhcvn ben de detaylı için Ahmet beyi düşünüyorum normalde muayeneye ne kadar ödüyorsunuz acaba
serkanbetul0606 Filiz-kkn04 benim bı arkadaşım da tavsiye üzerine Ayşegül hocaya gitti ama aynı hastanede kendi doktoru vardı o daha iyi dedi bilmiyorum
Filiz-kkn04 serkanbetul0606 bana davranışı herşeyi tek tek anlatıyor benimle baya ilgileniyo o yüzden çok memnunum
serkanbetul0606 Zhrbhcvn ben şehir hastanesini de düşünüyorum ama uzak doğumum baslarsa nasi yetisicem diye korkuyorum