sebnem24 özele gidiyoruz. Ben de inanılmaz takıldım doktorun tavrına ama bir yandan da laf söyleyip ters düşmek istemiyorum. Özel sağlık sigortam vardı 10 tane ücretsiz muayene hakkımın tamamını bu doktorda kullandım ve 9.aya kadar bu doktorda takipliyim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ve son kontrollerden birinde bu şekilde konuşma yapması beni üzdü ve strese soktu. Aksine demesi gereken bence “karar sizin beklemek istiyorsanız bekleyin ama benim sorumluluk almadığıma dair şu kağıdı imzalayın” diyip bizi her gün kontrole çağırması gerekirken sorumluluk kabul etmiyorum gelmeyin demesi sinirlerimi çok bozdu. Yarın da gittiğimde ne gibi bi tepkiyle karşılaşacağımı bilmediğimden gitmeye çekiniyorum. Benim eşim de böyle şeylere gelemez laf söylerse en baştan doktor arayışına gir, binlerce tl öde vs uğraşmak istemiyorum. Doktorun lafına bakıp durduk yere sezaryene de girmek istemiyorum. Aynı doktor arkadaşımı da doğurttu onun bebeğinin nabzı düşüktü mecburen tamam dediler ama aynı bizde bir sorun yokken aynı ona söylediği şeyleri bana söyleyip beni de sezaryen yapmak istiyor. Ki onun bebeğini 37.haftasında aldı ve çocuk 2 ay yoğun bakımda entübe olarak yattı ciğerleri tam gelişmemişti virüs kaptı. Çocuğum yerinde rahatsa neden zorlayayım ki doğması için? Ki ilk doğumum olacak belki zamanı geldiğinde çok rahat doğuracağım bilmiyorum belki de 41 sonuna kadar gelmek istemeyecek… kolaya kaçmak için bıçak altına yatmak istemiyorum