sebnem24 39+3 olduk bizimki hala gelmedi. Bu erkek bebişler hep geç mi geliyor ? Siz neler yaşadınız kızlar ?
Edaasel sebnem24 erkek kız bencede alakalı değil benim ilk çocuğum kız dı 40+5 olmuştu ve hala Rahime dönmemiş ve yerleşmemişti doktorum ille normal bekliyorsan bekleyelim yada sezeryana alalım ama bor al istiyorsan artık kağıt imzalaman gerek bizlik bş durum olmaması için dedi çünkü 40 hafta oldupu için dışkısını yiyip zehirlenebilşrmiş Allah korusun bende hayırlısı böyleymiş dedim ve normal takıntım olmadıpı için sezeryana alındım ertesi günü
LamiyaCetinkaya sebnem24 geç değil de daha çok gününü bekliyorlar gibi, bir oğlum 39+6, diğeri de 40+0da doğdu 😁
sebnem24 sna44 Demekki cinsiyetle alakası yokmuş şimdi öğrenmiş oldum. Doktorun ne zamana kadar bekletiyor ?
sebnem24 Beren01_ 41 olmuş nerdeyse sancınız vs yok mu sizinde birde doktorunuz daha ne kadar bekleticek ?
LamiyaCetinkaya sebnem24 evet benim gebeliklerim çok sancılı geçti, bel bacak ağrıları da cabası. Doğdukları gün de, gebelik süreci de bence bebeğe değil bize bağlı genetik bir durum. Anneme sordum aynı şeyleri yaşamışız resmen 😁