Pembikka benimki 36+5 de 32 ye uyumlu doğdu, 7 gün kaldı küvezde. Görümcem de 36+5 de doğurdu, onun bebişi haftasına uyumluydu girmedi küveze🤗

Fatma_tapo12 yani belki yalancı kasılma falandır fazlaysa ağrınız bi doktora gidin derim kilosu iyi küveze girmeyebilir ama bebeğin durumunu da bağlı

huysuz__ masallah saglikla buyusunler🌸 darısı bize insallah doktorum kuveze girecegini sanmiyorum ama bir ihtimalde girebilir dedi bakalim

Pembikka girse bile Bi kaç gün tedbir amaçlı durur endişe etme sağ selamet kavuşun inşallah 🤗🥰

Pembikka bende de şeker var ama hiç bu yüzden erken alalım demedi. Niye o şekilde bı karar alındı sizde

Cennet_kusum16 benimki sekerden dolayi degil aslında sekeri diyetle duzenledim ama tansiyon cikti ilaca ragmen yukseliyor ve serklajliyim bebek kanala girdigi icin riske atmak istemedi doktorum

5 gün sonra

Bebeğiniz kuweze girdimi acaba

4 gün sonra

36+3 uz bebeğin suyu azalması serum veriyorlar yatış verildi. Pazartesi suyu düzelmezse sezeryanla alinacak ciğer geliştirici vurulmadim tedirgin oluyorum benmi sorsam iğne olup olmayacağıni kilosu 2800 kusur

Techr canım geçmiş olsun nasılsın şimdi ?

Techr evet canim mutlaka sor ben 1 doz olmustum ve doktorum onun cok faydasini gordugumuzu soyledi dogumdan sonra