beyhan3678 1annemiyy_34 çok severek sıkılmadan okuduğum kitaplar Çizgili pijamalı çocuk Kuyucaklı yusuf Dönüşüm Kırmızı saçlı kadın İçimizdeki şeytan Satranç Beyaz gemi
Asli_uyar Kitap olarak Amin Maalouf kitapları. Özellikle Semerkand çok güzel. Film değil ama dizi önerisi olarak Outlander kesinlikle harika bir dizi. Yine netfilix de Manifest çok güzel bir dizi.
biranne__ 1annemiyy_34 Gurur ve Önyargı tarihi olabilir biraz ama ya polisiye ya romantik okurum biraz onlardan önereyim Sihirli Liste, Dört Ölü Kraliçe, Verity, Taş kağıt Makas film olarak da yedi numara, Lucy, iyi adamın 10 günü diyorum
gizem-cbn 1annemiyy_34 Kahraman Tazeoğlu kitaplarına bakabilirsin bayağı Akıcı, Şeker Portakalı, Aşk ve Gurur, İlk Aşk, İnsanlığımı Yitirirken Film olarak da Çizgili Pijamalı Çocuk, Gurur ve Önyargı aklıma geldi
Aycskn 1annemiyy_34 Kitap => Yüz karası- B. Cherry Kördüğüm - Ayşe kulin Wulf dorn bütün kitapları Fareler ve insanlar - John steinbeck Kardeşimin hikayesi - zülfü livaneli Hayatın ruhu -Sümeyye akarçay Yalnızlığın başkenti - Hüseyin cengiz Film=> Göçebe Jumanji Venom Deadpool Narnia günlükleri Aşk ve canavarlar Karmakarışık Lucy Ters yüz Diliyle Heropanti Sen benim herşeyimsin Sevimli canavarlar üniversitesi Müzede bir gece Kırmızı papuçlar ve 7 cüceler Şansa bak John Carter Alita savaş meleği Luck Fındık işi Elemental
Serendipity16 Aerithma kitaplarını da tavsiye ederim özellikle jane eyre çok güzeldi. Normalde kitaptan çevrilen filmleri sevmem ama filmleri de başarılıydı bende sevmiştim
Aerithma Serendipity16 jane eyre eski bir versiyonu vardı onu çok severek izlemiştim. Daha sonra tekrar çektiler onu da beğenmiştim.
Eeesm deryaa_milena deryaa_milena distopik kitaplara bayılırım. Yazdığınız 3 kitabı da okudum. Biraz daha dostopik kitap önerisi atın üzerime lütfen 🙃
deryaa_milena Eeesm ben de çok severim bunları okuduysanız bilinen diğer kitapları da okumuşsunuzdur o zaman 😀 benim beğendiklerim Fahrenheit 451 Sineklerin tanrısı Hayvan çiftliği Franz kafka dava Körlük kitabının yazarından Görmek kitabını yeni bitirdim diğer kitaba göre daha sıkıcı ama sevdim ben tavsiye ederim 🥰🤗
Nursl7 @1annemiyy_34 Sinan akyüz incir kuşları kitabını bulabilirseniz çok güzel bir kitap ama biraz hüzünlü ben okurken ağlamıştım gerçek hayattan alıntı bir kitap
1annemiyy_34 Nursl7 kitapta mutlu olduğum tek yer suadanin hayaline kavuştuğu andı karşısında sevdiği adam ve oğlunun onu izlemesi ama orada bile kocaman bir hüzün vardı içimde 😔
Ipekulas 1annemiyy_34 gözlerinin ardında mini dizi 5 bölümlük ters köşe çook iyi bi dizi 2 bölüm dayan ama kesinlikle izle😍