1annemiyy_34 Kızlar şöyle sürükleyici kitap ve film önerisi olan varmi tüm günümü neredeyse yatarak geçiriyorum ve bir şekilde kafamı dagitmak istiyorum geçmiş zaman romanları olabilir seviyorum tarihin tozlu sayfalarında kalmış hayatlari.
Mercimeek 1annemiyy_34 benim en en en bayıldığımm kitap zülfü livaneli serenad ama adamın bütün kitapları harika hepsini oku asla pişman olmazsın
deryaa_milena 1annemiyy_34 kitap olarak eğer distopik kitapları seviyorsanız 1984 önerebilirim Görmek kitabı çok iyi bayıldım ve cesur yeni dünya son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan. Tarihi ve güzel bir kitap okumak isterseniz Alamut çok etkileyici. Kişisel gelişim kitabı olarak da Doğan cüceloğlunu öneririm 🤗
deryaa_milena 1annemiyy_34 Film olarak kar kardeşliği Nowhere Çöl avcıları Nuh büyük tufan Son zamanlarda izlediğim güzel filmlerden eğer yeni filmler arıyorsanız. Dönem dizilerini seviyorsanız netflixte Bridgerton ve queen Charlotte çok sevdim ben. Ayrıca yeni bitirdiğim See dizisini de öneririm ben izlediğimde çok etkilendim 🥰🌸
Aerithma 1annemiyy_34 Ahmet Ümit’in Bab-ı Esrar kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. İçinde kaybolacağınız sürükleyici müthiş bir kitap.
1annemiyy_34 Mercimeek evet bilirim Zülfü Livanelinin kitapları kadar yaptığı özgün müziklerini de severim ama ben biraz eskilerde çok eskilerde gezmek dolaşmak istiyorum bilmem kaçıncı yüzyıl hikayeleri olsun beni içine çeksin o zamanın insanları ile tanisayim vs vs anlayacağın kitap okurken çok başka bambaşka duygulara kapılıyorum o yüzden de çok bilinmediklerin peşinde koşmayı seviyorum 🤭
Eeesm deryaa_milena deryaa_milena distopik kitaplara bayılırım. Yazdığınız 3 kitabı da okudum. Biraz daha dostopik kitap önerisi atın üzerime lütfen 🙃
BirazbundanBirazondan1 1annemiyy_34 ayşe kulin kitaplarını önerebilirim. Ben şuan yeni bitirdim Füreya kitabını. Cumhuriyetin ilk kadın seramik sanatçısının hayatını anlatıyor. Önce tarihe giriyorsun sonra sanara dalış yapıyorsun tavsiye ederim aynı şekilde yine biyografi olan Adı Aylin kitabı da güzeldir. Ayşe kulin kendi otobiyografisini yazdığı veda serisini de öneririm
Sltny 1annemiyy_34 bayan peregrinenin tuhaf çocukları serisi Akıp gidiverir elinde 3 kitap 1 haftada 😘
Cennet_kusum16 Zülfü Livaneli Serenad hemen akabinde farklı bı yazardan Struma kitabını okumanı tavsiye ederim. Serenad’ın içindeki bı olayın ayrıntılı detayı Struma da anlatılır.
Serendipity16 1annemiyy_34 benim gibi dönem filmi ve kitapları seviyorsunuz galiba ☺️ Aşk ve gurur, küçük kadınlar, Jane eyre bunların hem filmi hem kitapları çok güzeldir tavsiye ederim