tubaysima Nurincbyrz benim normal kilom 60 ama evliliğin ilk ayları tarif deneyeceğim derken kilo aldım 67 kilo oldum ve hamile kaldım 🤪 Allahtan boyum biraz uzun çok göstermiyorum . Şu an 72 kiloyum
Nurincbyrz Slnpkts Benim oldu ya hatta bu yüzden doktora gittim bebeğin beslenme düzeni bozulmuş dedi 🤷🏻♀️ serum falan takıldı bayağı kötü geçti benim o yüzden de alamadım
Meltembkts Duyguudaa yaa benim de hiç bulantim olmuyor 8. Haftaya gireceğim. Bende mi bir sorun var acaba diyordum
Ozlem1993 Zeynepkrkytlli ilk doğumda hiç bşy yapmadan 9 ayda gitti kilolar 70 tim 52 e kadar düştüm bu sefer yine 67 kiloyum yine aynı olur diye tahmin ediyorum 😂🥳
Zeynepkrkytlli Ozlem1993 kimisi doğumla beraber tüm kiloyu veriyomus öyle de Güzel bence ama hicbir sey yapmadan vermek de iyiymiş
cLearQueen 96 ile kaldım daha 9.haftadayım diyet yapıyorum bakalım insallah en fazla 5 kilo alarak bitiririm Allahtan boyum uzun göze batmıyo
Nurincbyrz Zeynepsa Ayy çok teşekkür ederim 🥰😂 ben oldum olası zayıftım evlendikten sonra da çok fazla kilo almadım bide hamilelikten önce de hep yürüyüş yapıyordum yediklerime dikkat ediyordum hep. Şuraya bir nazar boncuğu koyayım da 🧿 Maşallah 😂
birLinaannesi Nurincbyrz 33. Haftadayım 60 ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum sabitledim resmen 2 aydır almıyorum aman maşallah diyim ldndkdnjdkd😂😂
Cnuryasar birLinaannesi ayy resmen aynıyız canım haftalarımızda benzer kilolarımızda😍 Ben de bayadır sabitledim kiloyu🩷 kız mı erkek mi
taze-anneady 64 de hamile olduğumu öğrendim bulantı vs olmadı 63 düştüm şimdi tekrar 65 oldum 18+6 haftadayız inşallah çok kilo alamam 🥲😅
Cnuryasar egecandeniz ben de 60.5 la hamile kaldım şuan 74.5 kiloyum ama boyum 1.72 ve artık kilom sabit 33+5 teyim. 😍
egecandeniz Cnuryasar Benimde 170 Allahtan o kurtarıyor. 2. Hamileliğim bu ilkinde 26 kilo almıştım geri eski kiloma düşmüştüm şimdide veririm kilo. Dert etmiyorum sağlıkla gelsin yeterki hamilelik bu iştahı açık oluyor insanın napalım 🤷🏻♀️☺️
birLinaannesi Cnuryasar kızım olacak nasipse 😍🩷 Böyle kendimle aynı kişileri görünce kalp kalp oluyor gözlerim çok mutlu oluyorum🙈😂
Buket09 Nurincbyrz 54 ile başladım 26 haftada 69 olunca diyete başlattı doktorum şuan 39 haftamdayim 71 kilomda kaldım