Elula ben 72 kiloydum tam kilo verecekken gebe olduğumu öğrendim ideal bir kiloda hamile kalmayınca malesefki üzülüyor insan ama yapacak bir şey yok deyip diyetisyenimle görüştüm tabi doktoruma da danıştım ilk 4 ay diyet yapabilirsin dedi bebeğe hiçbir zararı yok. Ki zaten bana en fazla 82 ol dedi yani en fazla 10 kg al dedi .Ben normalde çok çabuk kilo alabilen biriyim gözüm çok korkmuştu çok kilo alrıım diye ama çok şükür şuan 4 aylığım sadece 1 kg aldım. Ya genelde sabahları haşlanmış ya da çok iyi pişmiş omlet yumurta yedim muhakkak her gün sebze tükettim haftada 2-3 yürüyüş yaptım 20 dklık ara öğün olarak muz ceviz ayva vs tükettim akşam yemeğinde de protein almaya dikkat ettim ama tabi her gün böyle geçmiyor canım bazen canım o kadar hamur işi istedi ki kendimi alıkoyamadım onları da yedim ama dozunda haftada 1 -2 defa istediğim gibi yedim geri kalınında uymaya çalıştım çok şükür gayette iyi geçti şuan 16. Haftada +1 kg ile ilerliyoruz ama tabi diyeti de bıraktım çünkü artık bebek senden beslenmeye başlıyor olabildiğince dikkat edeceğim bakalım🙏🏻😊 Yani eğer başlardaysan diyet yapabilirsin bi sıkıntı olmaz tabi bir tehliken vs yoksa.
Elula