Nurincbyrz Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız ve şuan ki kilonuz nedir? Ben 48′le kaldım ama kilo verdim 43′e kadar düştüm, şimdi yavaş yavaş alıyorum tekrar 48 olmuşum
Semanurry Nurincbyrz 53 ile hamile kaldım 51 e düştüm 20+6 haftalık hamileyim şuan 53 kiloyum yeniden
Hilal2901 Nurincbyrz 45 le kaldım 48 olmusum 22+2 yim😂 ilkinde 43 ile kalmıstım 58 ile doguma girmistim bakalıö bu ne olacak
Hasretim16 Merve1414 ay süper yaaa bende normalde zayıfım ama gebelikte kilo alıyorum 😵💫😵💫😵💫 nasıl böyle fit kaldın ?
zberay Nurincbyrz Hilal2901 Ay resmen aynıyız şoktayım 😂😂😂 Ben de ilk hamileliğimde öyleydim . Şimdi 45 ile hamile kaldım 9 haftalığım 48 oldum Eyvah eyvahhhh 😂😂🤦🏼♀️
Firstpreg Nurincbyrz Sizleri görünce ayy dedim ben neydim ne oluyorum ☺️ 72 ile hamile kaldım valla, 27 haftalığım ve 9 kilo aldım.
Nurincbyrz Firstpreg valla inanın bende bilmiyorum😅 ama sordum doktora hemşireye sen değil bebeğin alıyordur dediler
Serayjdjdkdk Firstpreg takma ya bende 72 kaldım 22+6 da 74 üm beni de nie kılo almadın bebegın yerı yok göbegın neden yok diye darlıyolar
Cnuryasar egecandeniz ben de 60.5 la hamile kaldım şuan 74.5 kiloyum ama boyum 1.72 ve artık kilom sabit 33+5 teyim. 😍
mervesel_ egecandeniz yanlız olmadığım vs yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim diğerlerini duyunca ben obezmiyim diye düşündüm
6752 Mesen bende 18 haftalığım 62 ile kaldım şuan 67 kiloyum ve karnın çok küçük duruyor hala normalmi
Slnpkts Nurincbyrz 45 ile hamile kaldım. Hiç bulantım kusmam olmadı yarın nasipse 37 olucam. Güncel kilom 60
Nurincbyrz Slnpkts Benim oldu ya hatta bu yüzden doktora gittim bebeğin beslenme düzeni bozulmuş dedi 🤷🏻♀️ serum falan takıldı bayağı kötü geçti benim o yüzden de alamadım