Zeynepkrkytlli Azra28-anne YouTube den bikac video izledim de herkes dediğiniz gibi yapmış ben de öyle yapicam
Azra28-anne Anneoluyorumm00 evet ya ben zaten zor hamilelik geçiriyorum o yüzden erken bitirmek istiyorum
Azra28-anne Zeynepkrkytlli evet karışmıyor onların renkleri birbirine anneler için kolaylık olsun diye öyle üretilmiş muhtemelen
e_blue_sky_a selim10 2700 doğdu. Şuan tam 49 günlük olduk. 4kiloyu geçti. Hala yenidoğan lar oluyor lakin altının beli sıkı olanlar olmuyor sadece üstü giydiriyorum ama bazen banyo sonrası elleri üşüyor eldivenleri giyiyor ısınana kadar. Mutlaka şapkasını takıyorum saçlar kuruyana kadar ne bilim önlük lazım oluyor… yenidoğan larin beli geniş olsun… yenidoğan üstler bence 3ay bitene kadar olacak
selim10 e_blue_sky_a benimde bu civarlarda doğacağa benziyor. Sadece hastane çıkışı ve 1 takım falan yenidoğan aldık, geri kalanını 0-3 ay alın hep dediler. Ama bana büyük geliyor onlarda, zıbın olarakta yenidoğan mı kullanıyorsunuz yoksa 0-3 ay mı
Dolphin16 Azra28-anne ilk olarak yeni doğan aldım 2 hafta sonra hemen 3 aylıklara başladım bi kaç tane atlet olarak çıt çıtlı body onun üstüne fermuarlı eldivenli body çorap eldiven ağız mendili al 3 aylık oluncaya bunlardan olsun biz 2 aylık olduk hala böle giydiriyorum çokta rahat ve tatlı 😘
selim10 e_blue_sky_a o zaman yenidoğan zıbın almaya gerek yok,0-3 leri giydireyim. alt üst yerine tulum almayı düşünüyorum. Yenidoğan olarak alayım değil mi tulum, 0-3 büyük olur
e_blue_sky_a selim10 az giysi al ikinci çocuğum olsa minimal Bi alışveriş yapıp bebeğimle alışverişe çıkarım.
Ezgi2 Azra28-anne evet ama içinizde heves bırakmıcak derece ben açıkçası aldım epey tulumum ve takımım var yenidoğan ama tamamen heves ama tecrübeli anneler giyilmiyor diyorlar ama bir kere giyse benim için kâr ama 3 6 ay almıcam daha fazla yaz geliyor ve bebeğimin boyutundan emin değilim