Azra28-anne Zeynepkrkytlli takıp ettiğim instagram annelerinden bir çoğu hepsini bir atıyorlar ama yine de siz bilirsiniz
blovec Kelebekmisaliihayat senin bebiş de mevsim geçişinde geliyormuş yenidoğan üşür diyorlar hep canım mevsimler de belirsiz tecrübeyle öğrenincez sanırım 🤷
Kelebekmisaliihayat blovec Allah sağlıkla sıhhatle kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌸 sonrasını yavaş yavaş öğreneceğiz inşallah
e_blue_sky_a Azra28-anne yani şöyle söyleyim biz 48 günlüğüz ve artık 0-3 zibinlar 3-6 zibinlar birbirine karıştı yani. 2770 doğmuştu şimdi 4ü geçti .
Merve-betul Azra28-anne çok alma 0-1 ay cavuk buyuyolar ben üç dört parça kiyafetk varsi onu giydiriyodum ve 2 aylik oğluma 3 -6 ay giyidiryodum şu an yeri geliyo 6-9 ay giydiriyirum bol oluyo ama idare ediyo gerek yok yani yenidogana Çok alınca zaten çok giymiyolar
Merve-betul Azra28-anne ben 6 aylikken herseyini halletmistim hastane cantasinj iki bebeğimde de erkenden hazilayip tadini cikarmkstim son anda aman şunu unuttum bunu unuttum derdin olmuyi en azından
Aras-125 2 adet hastane çıkışı 3 4 tane 0-3 ay alt üst takım 2 tane 0-3 ay tulum Bolca zıbın Benimde ilk hamileliğim ama çevremde bebeği olan herkes 40 günlükten sonra biz 3-6 ay tulumlara geçtik hemen kilo alıp büyüyor bebek diyolar
Kullanici4456 Aras-125 benimde kafam çok karışık 2 tane yeni doğan takım almışım 6 tane yeni doğan zıbın vs. Daha sonra için bı kaç büyük zıbın çorap vesaire ama kafam çok karışık nasıl başlayıp almalıyım sırayla 🙂
myavocado slowman34 siz bu önerdiğiniz yerin sahibi misiniz, başka postunuz yok her yere reklam atıyorsunuz, hesabı da bunun için açmış gibisiniz
Azra28-anne Anneoluyorumm00 evet ya ben zaten zor hamilelik geçiriyorum o yüzden erken bitirmek istiyorum