Hiranurunannesiii Htcbn15 Ovülasyon testiyle hamile olduğumu öğrenmiştim, T çizgisi C den koyuydu. Gebelik testi yaparsanız çıkar, varsa eğer. İstersen atayım hamile olduğumu öğrendiğim ovulasyon testini.
Busrabusra33 Htcbn15 öyledir insAllah içimden bı his hamilesin diyo bence hemen test al yap bana da haber ver ama merak ettm🤗
Htcbn15 Busrabusra33 galiba hamileyim 😇😇kan da verdim ama pazartesi çıkacakmış sonuç bu biraz üzdü beni
Busrabusra33 Htcbn15 canım sen test yaptinmi silik bile çıktıysa hamilesindir🤗benimde ilk günler silikti sonradan değerin yükseldikçe koyulaşır e nabizdan baksana yarın çıkar sonuç e nabiza orda değer yazar anlariz
Hiranurunannesiii Htcbn15 Gebelik testinde çıktıysa vardır büyük ihtimalle. Ben ovulasyonla böyle öğrendim, sabahına gebelik testi yaptım ondada çıkmıştı.
Htcbn15 Busrabusra33 özel hastanede verdim pazartesi akşam 6 da cıkıcakmıs nasıl bi hastaneyse anlamadım sağlık ocağında versem daha hızlı çıkar 😀
Htcbn15 ggmom ben de öyle hissetmeye başladım 😇 kan tahlili de çıkınca bakalım 7 haftalıkken gidicem bir aylık gösteriyor daha yeni uygulamaya göre
Aleynaceyhannnn Htcbn15 ay yok sağlık ocağında verince ertesi gün öğleden sonra çıkıyor sabırsız oluyor zaten insan o kadar heyecanlıyım ki ben de 😂 ilk kan testini çarşamba verdim cuma sağlık ocağına gidip doktordan öğrendim 647 çıkmıştı e nabıza da akşam düştü düşünün baya geç düşüyor şimdi de artışa bakmak için cuma günü verdiğim kan sonucunu haftaya salı öğrenicem 😂
ggmom Htcbn15 tamam 7 haftalıkken doktora gidicem dediniz diye dedim güzel haberler alırsınız inşallah:)