Busrabusra33 Htcbn15 Htcbn15 canım hayırlı olsn bence hamilesin bende senin gbi bikac gün geçti ovulasyonla öğrendim hamile oldugumu
Melike_02 Htcbn15 ya yanlış anlamazsanız bunlar ne için kullanılıyor bilmiyorum açıklama yaparmısınızzz ❤️🤗
Hiranurunannesiii Htcbn15 Ovülasyon testiyle hamile olduğumu öğrenmiştim, T çizgisi C den koyuydu. Gebelik testi yaparsanız çıkar, varsa eğer. İstersen atayım hamile olduğumu öğrendiğim ovulasyon testini.
Htcbn15 Kızlar adet ağrısı gibi ara ara ağrım var göğüs hassasiyeti beyaz-sarı akıntım oluyor sizce beklemeli miyim
Yase2323 Bu testi ilkkez görüyorum başlarda silik çıktıysa zamanla koyulaştıysa gebesindir.Bu yeni gebelikten kaynaklı bu ay ben bunu yaşadım. 5 haftalık hamileyim 😂
Busrabusra33 Htcbn15 öyledir insAllah içimden bı his hamilesin diyo bence hemen test al yap bana da haber ver ama merak ettm🤗
yilldizyilldiz Ben de hamileyken ovülasyon ile denemiştim ve üstteki gibi koyu çıkmıştı. Hamile olabilirsiniz 👶🏻
Htcbn15 Melike_02 canım normalde bunlar yumurtlama gününü bulmak için kullanılıyor , adet bittikten sonra başlıyorsun her gün aynı saatte yapıyorsun çift çizgiyi Görene kadar
Melike_02 Htcbn15 peki çift çizgiyi görünce ne oluyor canım yumurtlama bitmiş mi oluyo yoksa yumurtlama günün mü gösteriyor
Smbemdy Melike_02 yumurtlama gunu oldugunu gosteriyor siliklesmeye basladiginda catlama olmus oldugu anlamina geliyor . Cift cizgi gordukten sonra da devam ediyorsun test yapmaya
Htcbn15 Melike_02 yumurtlama gününü gösteriyor ertesi gün yaptığında silikleşmeye başlarsa catlamıs oluyor tabi günleri de değerlendiriyorsun bu arada
Melike_02 Htcbn15 çatlayınca ne oluyor ? Ya kusura bakmayın gerçekten bi bilgim yok sürekli karşıma çıkıyor merak ettim 🤗
Smbemdy Melike_02 yumurta spermle dollenmis oluyor . Eger tuttuysa tabi. Hamile kalmak istiyirsan bu gunleri degerlendirmen lazim her gun yada 1gun arayla.