esraeses Lumlum aminnnn tek isteğim sağ Salim kucağıma almak . Allah herkese sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Dmndmn esraeses Bana hamileliğimin başından beri öyle geliyor 😃 Hele senin gibiyken ohooo ooo çok var diyordum.37.haftama girdim 38+3 te sezaryen olacağım yani 12 gün filan var ama hala zaman geçmiyor kdkdksk
Seyoriin97 esraeses bana göre de çook hızlı geçiyor yaa daha dün öğrenmiş gibiyim hamileliğimi ne ara 14 haftalık olduk diyorum 😂
Minikcicek esraeses 😂😂 annem hep derdi bir yürüse bi konussa bi okusa bi mezun olup iş bulsaa.. bitmiyor anlaşılan🙃🙃🙃
Allahkahretmesin1 esraeses hamileliğim çok sıkıntılı geçmesine rağmen şimdi dönüp baktığımda sanki göz açıp kapayıncaya kadar geçip gitmiş gibi hissediyorum. Doğurdum, oğlum 9 aylık oldu 😅 ne ara hamilelik bitti ne ara doğurdum hiç bilmiyorum 😂
Aseliimmm esraeses 22 23 ten sonra su gibi geçiyor en son 20 haftalıktım ve o haftalarda aynı hissederdim şimdi 31 olmuşum ne ara diyorum hızlı geçiyor
Serendipity16 esraeses ilk aylar bence daha hızlı geçiyor ne ara 20. Haftaya geldim anlamamıştım ama 25’ten sonrası asla geçmek bilmedi şu an 31 oldum yok hiç geçmiyor artık bi de evde yatıyorum hareketlerim kısıtlı ağırlaştım falan ondan dolayı da hiç geçmiyor
Firstmomfirstchild esraeses gercekten zaman asiri hizli geciyor. Bir an önce kucagima alsam diye dört gözle beklemistim simdi kucagımda ama bu zamanlarin tadini cikart. Karninda bir canli tasimak mucizevi bir olay
Zeyasln esraeses bende aynıyım 2.bebeğim doğacak Bi taraftan geçsin bir an önce doğsun istiyorum diğer taraftan başıma gelecekler den kalsın istiyorum 😂😂
Hulo2105 esraeses sen bensin bacım yarın 18 haftalığım ama günler geçmiyor. Millet sanki bugün söylüyor yarın doğuruyor gibime geliyor 😂
Ugurhilal esraeses ilk öğrendiğimde asla geçmiyordu şimdi yakalayıp tutasım var zamanı akıp gidiyor sanki