Rojda1 37+6 yım saat 12 den sonra 38+0 olucam ama ne gelen var ne giden açılma sancı hiç bişey yok sadece rahim ağzında yumuşama var dedi doktor yarın kontrol günüm bakalım ne dicek en fazla 40+1 kadar beklerim dedi doktor kaka riskine karşı 🫠
BurcuY92 Melek__55 39+1, kızımın gelmeye hiç niyeti yok. İki gün önceye kadar ufak ufak sancılar oluyordu o da gitti. Kıvranıp duruyor sıkıldı belli ama doğmaya da pek niyeti yok gibi agsgshs
minikfasulyeannesii Melek__55 Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah. Ne kadar güzel hayatınız boyunca hep mutlu olun ailenizle,birlikte inşaAllah. Zaman geçmiyor bana,inşaAllah o günleri bende görürüm evladımı sağlıkla kucağıma alırım. 🤲💐
Sehermahsum7321 Melek__55 bende 39+5 oldum bugün gittim kontrole gram sancı yok 10 gün içinde doğurmasam suni sancıyla doğuracağım
Ckdsakgl Melek__55 bende siznle aynıyım bnımde sunıyle baslıcak sabah umarım kendişiğinden gelırler sabaha kadar sağlıkla kavusuruz inş
Ckdsakgl merveylmzrpcl 1cm açılmam var suan başlatırız dedi doktorum sunı alınca hızlanır evdeyken açılman olmazsa dedi
Zeynepseyma Melek__55 bende 40. Haftama girdim ama en son gittiğimde açılmak yoktu bir belirtimde yok bekliyorumm
3prenses1prens Melek__55 Önümüzdeki Çarşamba inşallah bizde mezun oluyoruz Pazartesi sabah son kontrol
Blackkcat Melek__55 3. sezaryenim canım,plasenta previalar yaşadım ama 3.sıkıntı yoktu,rahim yırtılmaya başlamış