Blackkcat Melek__55 7martta aniden sancıyla doğum yaptım bende,çok fazla ananas ve hurma tüketiyordum o sıralar,alakası var mı bilmem:)) sancılandım ve 37+2 de sezaryenle kucağıma aldım,sizinde az kalmıştır sağlıkla mart çıkmadan alırsınız zaten kucağınıza🩵
Gizemd-01 Yasmiyy nasıl uyarıyor doktor ? Bende 37+6 yım ne sancı ne açılma ne kasılma hiçbişe yok. Sadece ebe rahim ağzı yumuşamış dedi
Melek__55 Buseeghh merveylmzrpcl doktor ne diyor peki şu güne kadar gelmezse yatış verelim vs demiyor mu bana öyle dedi mesela
Buseeghh Melek__55 40+0 ne sancım var ne bi açılmam var. Beyaz sümüksü akıntı geliyor dün akşamdan belli bi.
Ckdsakgl Buseeghh merhaba bnmde öyle idi bugun sordum nişanım gelmiş akıntı nişan dedi çatı muhanesi yapıp baktı hatta
merveylmzrpcl Melek__55 dedi dedi pazartesi ye kadar beklicem olmazsa beklemıcem sanırım kaka riskini almak ıstemıyorum
Blackkcat Melek__55 3. sezaryenim canım,plasenta previalar yaşadım ama 3.sıkıntı yoktu,rahim yırtılmaya başlamış
Ckdsakgl Melek__55 bende bugun gittim doktora 38hafta bıtıyo benimde 1cm açılmam varmış bebeğimin suyu azalıyomuş yarın sabah bi daha kontrol edecek öyle yatısım yapılacak size doğum başlasın açılma hızlansın diye bi Öneri de bulundu mu doktorunz sezeryan mı olacak sızın normal mi
Melek__55 Ckdsakgl normal doğum olacak işte suni ile başlıck direk🥹 inşallah gece suyum gelir sonra sancı açılma ilk gebeliğim gibi olur öneride falan bulunmadı sadece cumartesi gel yatış vericz dedi
Ckdsakgl Melek__55 bende siznle aynıyım bnımde sunıyle baslıcak sabah umarım kendişiğinden gelırler sabaha kadar sağlıkla kavusuruz inş
Beren01_ Melek__55 pazartesi yine gel dedi artık gitmek istemiyorum. Allahim şimdi dogum yapmak istiyorum 🫠