Aisha777 papatyaolsun Merhaba kan verdiyine sevindim inseAllah guzel sonuç alirsin bizimlede paylas içimiz rahatlasin😍
papatyaolsun Aisha777 amin kuzumm paylaşırım tabi ki umarım artmaya müsait bi değer çıkar da yorulmam artık. Sen de henüz bekliyorsun değil mi
papatyaolsun 9000 canım acaba olduğumuz günü de mi sayıyoruz. 15ine olduk ya hani. Ben olduğumuz günü hiç saymıyorum. Bugün 10.gün diye sayıyorum
Aisha777 papatyaolsun Evet canim bekliyorum birseyde yapamiyorum zaten az kaldi diyorum artik bekledim bekledim şimdi yapmayada korkuyorum iğnenin tesiride gitmisdir neqativ çikma ihtimali yuksek diye ne bileyim işte böyle
papatyaolsun Aisha777 hiç korkma bebeğim her şey allahtan. Er ya da geç Allah’ın izniyle olacak zaten. Umarım o ay bu aydır
Aisha777 papatyaolsun Evet haklisin zaten yuzlesicem ha şimdi kanda ama bir turlu o guçu kendimde bulamiyorum..Bide hicbir belirtide yok iyice canim sikiliyor sizde bir belirti varmi?
9000 Aisha777 bende göğüs hassasiyeti ve bel surt ağrım var ama şöyle düşün hiç bir belirtisi olmadan da hamile olanlar var
papatyaolsun Aisha777 bebeğim benim de hiç belirtim yok. İlk aşılamamda da yoktu. Tutmama ihtimali de çok yüksek çünkü aşılamanın tutma oranı normal ilişkiyle aynı. Kendimizi yine de en kötüsüne hazırlayalım