9000 Aisha777 bugün benim doktor 29 unda kan vermemi söyledi bu süreçte duramayıp test yaptım her gün negatif e döndü bugün yani çokkk silik bir şekilde çıktı inşallah ilerleyen zamanlarda tekrar pozitif e döner çok güzel sonuçlar alırız hepimiz🫶🏻
9000 Aisha777 bende göğüs hassasiyeti ve bel surt ağrım var ama şöyle düşün hiç bir belirtisi olmadan da hamile olanlar var
Aisha777 9000 Bel agrilarim benimde vardi şimdi geçti gögus hassasiyetide ara sira oluyor devamli değil canim in seAllah hepimiz guzel sonuç alariz
papatyaolsun Aisha777 bebeğim benim de hiç belirtim yok. İlk aşılamamda da yoktu. Tutmama ihtimali de çok yüksek çünkü aşılamanın tutma oranı normal ilişkiyle aynı. Kendimizi yine de en kötüsüne hazırlayalım
Aisha777 papatyaolsun Evet canim biliyorum zaten ne olucaksa olacak Allahim hepimizi mutlu etsin bu ay
papatyaolsun Aisha777 aminn canım benim ya inşallah . Olmazsa sizler ne yapacaksınız tekrar deneyecek misiniz ? Ben tüp bebeğe geçeceğim mecbur beklemekten çok yoruldum
9000 papatyaolsun ben rahim filmi çektirmemiştim doktor tedaviden sonra dedi bu ay onu çektirip tekrar tedavi ye devam oda olmazsa tüp bebek
Aisha777 papatyaolsun Inan hiç bilmiyorum eğer olmazsa genetik testler vermek istiyorum çunki tutmamasi için bir sebeb yoktu eşimin spermi iyi benim yumurtalarim falan iyi artik genetikten suphe ediyorum
papatyaolsun 9000 kuzum aslında aşılamadan önce rahim filmi çektirmeliydin. Eğer tüplerde herhangi bir şey varsa zaten tedavin boşa gidiyor yazık. Rahim filmini görmeden tedaviye başlamadılar bana
papatyaolsun Aisha777 canım bizimki de öyle sebepsiz infertilite. Yorucu olan da bu zaten hiçbir sorun yokken olmuyor. Genetik testini de tekrarlayan düşüklerde ve kalıtsal hastalıklarda yapıyorlar diye biliyorum
Aisha777 papatyaolsun Oylemi bilmiyorum ki bizde akrabamiz vardi onlar yaptirdi genetikte sorun çikti bende diyorum belki bizdede odur..Aynen ya bir sorun olsa o yonde tedavi ile irerlerdik boyle canim çok sikiliyor