papatyaolsun Aisha777 amin kuzum🙏🏻🙏🏻🙏🏻 yumurta sayısı çok düşük. Döllenecekler mi o da belli değil😞 nolur dua edin benim için
Selo25 papatyaolsun cnm kaç yumurta cıktı bende önümüzdeki ay baslayacagımda amh kactı acaba benim de amh 1 yılda baya düşmüş
papatyaolsun Selo25 farklı hastanelerde yaptırmıştım canım referans aralıkları farklıydı , bi hastanede 3,16 çıkmıştı bir hastanede de 2,09 çıkmıştı. Yumurta çok az çıktı 3 tane toplayabildiler umarım döllenir kalbim ağzımda atıyor
Selo25 papatyaolsun aa amh in da gayet iyimiş. Ya benim 0.85 olan arkadasımdan 8 tane yumurta çıktı tedavi şekliyle ilgili olabilir mi bu senden en az 12-13 toplanmalıydı. Tabiki önemli olan kalitesi ama üzülme
papatyaolsun Selo25 olmadı kuzum hiç beklemezdik ama embriyolarda sıkıntı varmış, ilk gün 2 hücreli olmalarını bekliyorlarmış, bizimki 7-8li olmuş fazla büyüyorlarmış. Çöp oldu
papatyaolsun Selo25 bende de toplamda 13-14 yumurta vardı canım ama doktor 16mm ve üzerindekileri aldı sadece olgun olanları aldı yani
papatyaolsun mrp2023 olmadı kuzum hiç beklemezdik ama embriyolarda sıkıntı varmış, ilk gün 2 hücreli olmalarını bekliyorlarmış, bizimki 7-8li olmuş fazla büyüyorlarmış. Çöp oldu
papatyaolsun Selo25 olması gereken kriterlere göre ilk günden bu kadar olması anomali olarak adlandırılıyormuş
papatyaolsun Aisha777 pek de bir şey demedi kuzum bin kişede 2-3 kişiye böyle haber veririz dedi. Şimdi yurt dışında, gelince görüşcez ama zaten ben doktoru değiştircem çok stresli zamanlar yaşattı bize
papatyaolsun Zeyno800 Bülent hocayla benim doktor arkadaş, Bülent hocada benim olduğum hastanede devam ediyor işlemlere. Hepsi parasını alıp gerisine karışmıyor yıprandık bayağı
papatyaolsun Aisha777 aslında yaptırmıştım kuzum bir ay oluyor, sonucu çıkmak üzeredir sanırım. Merakımdan yaptırmıştım keşke doktorlar kendileri yaparak başlasalar tüp bebeğe
Selo25 papatyaolsun cnm üzülme az yumurta toplanmış zaten sağlıklı embriyo icin cok şanslı olman lazımdı. Genelde 8-10 yumurta toplanıyor benim arkadaslarda da 2-3 tanesi 5.güne geliyordu senin amh da iyi. Muhtemelen dozunu ayarlayamadılar ilacın
Aisha777 papatyaolsun Evet kuzum doktorlar bir kaç kez tup bebek tutmayinca yaptirin diyorlar keske bekleseydin cevaplarini hem vermissinde..Olsun kuzum hayirlisi her gecenin bir sabahi var uzulme hersey guzel olacak
papatyaolsun Zeyno800 ikisi de profesör eğer gerçekten bilip de uygulamadığı bir şey varsa hiç hakkımı helal etmiyorum çünkü normal hastane fiyatının da üzerinde para aldı 😞 direkt hastaneye gitsem daha ucuza mâl olurdu. Bilmiyorum 2. tüp bebek için zaten Adanada denemicem tayinimiz çıkmak üzere
papatyaolsun Selo25 aslında yaklaşık 10 yumurtam vardı kuzum ama hepsini toplamamış. 13-14-15 mm olanları almamış, bilmiyorum anlamadım ben inan ki
papatyaolsun Selo25 aslında bu 5. Güne gelmesiyle de ilgili değil kuzum. Bizimkilerde ilerleme oluyormuş ama çok çabuk hücrelere bölünüyorlarmış. Yani bu çok farklı bi durum. 2. güne gelip ölseler anlicam ama ilk günden 3ü de çok fazla bölünmüş bu hiç normal değilmiş