9000 papatyaolsun inşallah bu sefer olucak ben inanıyorum sende gönlünü ferah tut sakin kalmaya çalış bebeğim
papatyaolsun 9000 Allah’ın izniyle her şey yolunda gidecek inşallah kuzum dualarım seninle🙏🏻 bana da haber et
Aisha777 papatyaolsun Evet canim bende dondurulmus iyi duydum. Yinede doktorun tabii daha iyisini bilir. Guzel haberlerle gel kuzum💗
Gulkant_24 papatyaolsun kaç dk boyle çıktıı 5 6 dk boyle olduysa sorun yok ama 1 2 saat fln geçtiyse geçersiz
papatyaolsun Hatice5258 ayy aminn inşallah rabbim bayramın hürmetine dualarımızı kabul etsin. Hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻💖
Aisha777 9000 Iyiyim canim benim sen nasilsin? 10 +3 gun olduk sen nasilsin canim sende durumlar nasil nasil gidiyor..
papatyaolsun 9000 Aisha777 beybiler iyi olduğunuza çok sevindim , çok yorucu ve stresli bir tüp bebek süreci geçiriyorum, bana dua edin yarın yumurtalarım toplanacak 🙏🏻🙏🏻
9000 Aisha777 bende iyiyim kuzum çok şükür bizde 10+3 bugün 1 gün var aramızda galiba 🥹kimse bi hal hatır sormuyor ben yazıyım dedim
Aisha777 9000 Masallah canim benim..Nolsun iste çok giremiyorum buraya ama girdikce forumlarinizi okuyorum napiyor ediyosunuz izliyorum😍
Menzil papatyaolsun lh yani ovulasyon testi yalanci gebelik yani hcg hormonu yüklü olduğu zamanda pozitif çıkar çatlatma iğnesi nin 14.günü kan verin o zaman kesin sonuc alırsınız hakkınızda hayirlisi olsun inşallah
Aisha777 papatyaolsun In se Allah kuzum dualarim seninle guzel haberlerini bekliycez kaç tane yumurtan olucak soylersin bizede..Allahim emeklerinin karşiliğini versin guzel haberlerini duyalim💗
papatyaolsun Aisha777 amin kuzum🙏🏻🙏🏻🙏🏻 yumurta sayısı çok düşük. Döllenecekler mi o da belli değil😞 nolur dua edin benim için