9000 papatyaolsun bilmiyorum ki kuzum bende erken gebelik de çok çok silikti kaset yaptım çıktı bende anlamadım
9000 @papatyaolsun kuzum değerinin yükselme ihtimali de var ama onunda değerlendir ümitsizliğe kapılma 💋
Patito__ papatyaolsun cnm iğne beta artisi sagliyor kanda bile poziif cikr igneden sonra oyuzdn drlr 12. Gunden sonra bakilmasi gerektigini soyluorlr
Aisha777 papatyaolsun 9000 Birde beni dusunun😂 ne test yaptim ne kan verdim basima neler gelecek hebersizim 28 i bakalim mutlumu oluyorum uzgun mu🥲
papatyaolsun Aisha777 ayyy Allahım yüzünü güldürsün inşallah valla sabrına helal olsun. Biz her gün test yapıyoruz 😁
Aisha777 papatyaolsun Yapamiyorum ki bende yapmak istiyorum ama yapamiyorum zaten bugunu saymazsam 1 gun kaldi 28 i erkenden gidib kan vericem😂
9000 papatyaolsun aynen öyle vallaha ben duramıyorum dayanamıyorum merak içinde yarını bekliyorum bakalım ne çıkacak nasıl bir şey beni bekliyor gittikçe koyulsa bari 😂😂
9000 papatyaolsun at kuzum at ben uyuyamıyorum bile o derece yani erkenden uyanıyorum kalkıp ilk idrarla test yapıyorum 😂
papatyaolsun 9000 adet belirtilerim başladı canım her zamanki gibi sırtımda ve böyle karın kısmımda derinden gelen ağrıya benzer bi yoğunluk olur ya hani, keskin bi ağrı değil adet şişkinliği tarzında, 1 saattir o var
9000 papatyaolsun ay hadi bebiş olsun bu senin de belki benim gibi bugün pozitif e döndü gerçi benim pozitif mi bilmiyorum ama teste göre öyle
9000 papatyaolsun vallaha öyle benim belirti var test pozitif ama yeminle sevinemiyorum negatif sonuç alırım diye