9000 Aisha777 adet günümü beklemeyi düşünüyorum kuzum bi an hüsrana uğramak istemiyorum beklemek de zor ama yapacak bir şey yok
papatyaolsun 9000 bence bu testlerin özelliği bu kuzum ya silik çıkıyor. İlk aşılamamda da böyleydi, beta hormonu verdikleri için testler onu mu görüyor napıyor anlamadım. Yeni bir post açtım belki tecrübeli olanlar yazar
9000 Aisha777 yap bakalım bi ne çıkacak belki var kuzum denemekte fayda var herşeye hazır olmak lazım 2 gün kalmış hem sana varsa kesinnn çıkar
Aisha777 papatyaolsun niye boyle gosteriyor var gibi ama kandada çikmiyor anlmadim ki sen bir kaç gun bekle yine yap bakalim articakmi değerin
9000 papatyaolsun bilmiyorum ki kuzum bende erken gebelik de çok çok silikti kaset yaptım çıktı bende anlamadım
Patito__ papatyaolsun cnm iğne beta artisi sagliyor kanda bile poziif cikr igneden sonra oyuzdn drlr 12. Gunden sonra bakilmasi gerektigini soyluorlr
papatyaolsun Aisha777 hiç anlamadım beybi , dün kan verdiğim için bir de yarın gitmeliyim en azından 2 güne bir artısına bakarım