senafa_ Kızlar bugün doktorum bebeğimin ters oldugunu söyledi 35+2yiz 37,38 haftalıkken tekrar cagırdı ona göre doğum şeklini konusuruz dedi ilk doğumum normaldi . Ama bu haftalardan sonra dönmüyolarmı ki bebekler :/
Derya3535 Benim kayınvalidem dönmeyipte sezeryan denilen bebekleri dönderiyordu kendisi 75 yaşında hem ebe de köylerinde çok kadınıda doğum yaptırmış Zeytin yağıyla karnını sıvazlayarak bebeği dönderiyordu şimdiki insanları o kadar korkuttularki hemen kolaya kaçıp sezeryan ediyorlar . Ama inşallah bebeğiniz döner🤲🏻 benimkide 36 .haftalarda dönmüştü
teacher-mom21 Derya3535 evet ebeler yapardı aşağıda olan bebekleri yukarı dahi kaldırırdı ama şimdi o ebeler kalmadı:(
120117 @senafa_ yani bilmiyorum doktor bugün bana dedi 38 de alacaz benim şuan 37 ama ters cuma günü düzelse vazgeçerim normal isterim tabi ama dönmüyor 4 aydır makat gelişte bekliyor 😞
senafa_ 120117 uff bende bayramdan önce gidicem 37+5de dönmediyse artık bayramdan sonraya sezeryan diyecek muhtemeln zaten hayatımda en korktugum seydi sezeryan basıma gelcek kesin 🥺
120117 @senafa_ Bende çok korkuyorum ama yapacak birşey yok artık demek bizim için hayırlısı bu. Kötü düşünmek istemiyorum bebeğim sağlıkla gelsin doğum şekline takılmamaya çalışıyorum. Umarım hepimizin doğumu güzel geçer 🤲